Μετά το 4ο επεισόδιο του 3ου κύκλου του True Detective πάρε και το «Απολυτίκιο Ἦχος πλ. α'»

Μετά το 4ο επεισόδιο του 3ου κύκλου του True Detective πάρε και το «Απολυτίκιο Ἦχος πλ. α'»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΕΡΤ2, το ελληνικό... Netflix, είπε να δείξει θεία λειτουργία...

15 Μαρτίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Σε ένα σύγχρονο κανάλι με ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ φιλοδοξεί να μετατραπεί η ΕΡΤ2 μας έλεγαν οι υπεύθυνοι της Δημόσιας Τηλεόρασης. Χαρήκαμε κι εμείς.

Καμάρωναν για τα σήριαλ που αγόρασαν, καυχήθηκαν για τις ταινίες και τα σπουδαία ντοκιμαντέρ, μας παρουσίασαν -όντως- ένα κανάλι πολύ δυναμικό και γοητευτικό, ένα ελληνικό Netflix με άλλα λόγια.

Πώς γίνεται τώρα βέβαια το ελληνικό... Netflix να δείχνει θεία λειτουργία από εκκλησία, είναι ένα ερώτημα που δύσκολα παίρνει απάντηση. Χαιρετισμοί λοιπόν και κάθε Παρασκευή θα ακούμε θεία λειτουργία από την ΕΡΤ2. Οχι, το καθεστώς μας δεν είναι θεοκρατικό και ας λένε οι Rotting Christ (ΕΔΩ) και όχι δεν ζούμε στο Ιράν.

Βέβαια ελληνικό Netflix δεν γίνεται ούτε και με «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» τα μεσημέρια όπως κάνει η ΕΡΤ2, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο (για να είμαστε και μέσα στο χριστιανικό κλίμα).

Την ξέρω την απάντηση της ΕΡΤ, σαν να την ακούω ήδη: «τι να κάνουμε; είμαστε υποχρεωμένοι» κτλ κτλ... Ναι αλλά πως θα φτιάξεις κατάσταση όταν από ένα σπουδαίο, όντως, σίριαλ μου περνάς στους Χαιρετισμούς;
Μετά το 4ο επεισόδιο του 3ου κύκλου του «True Detective» πάρε και το «Απολυτίκιο Ἦχος πλ. α'»...