Κι επίσημα μέτοχος του Alpha η Motor Oil

Κι επίσημα μέτοχος του Alpha η Motor Oil
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εποχή Βαρδινογιάννη, πλέον, στο κανάλι και τα ραδιόφωνά του.

23 Μαρτίου 2019

Λίγες μέρες μετά την είσοδο του Μανώλη Δραϊνάκη στο ΔΣ της τηλεόρασης του Alpha (ΕΔΩ), η Motor Oil ανακοίνωσε χθες ότι «μπαίνει» στον όμιλο με συνολικά 33 εκατομμύρια ευρώ μέσω της «Mediamax Holdings Limited», όπως μετονομάστηκε η Seilla Enterprises Limited που ελέγχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Τα χρήματα αφορούν την συμμετοχή της εταιρείας στον Alpha TV, τον Alpha 98.9 και τον Alpha 96.5 της Θεσσαλονίκης.

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής, υπό τους όρους που περιγράφονται στην από 30.10.2018 Ανακοίνωση, για την απόκτηση μέσω της θυγατρικής της εταιρίας με την επωνυμία MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*)οποία εδρεύει στην Κύπρο, κοινού ελέγχου επί των εταιρειών:

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA),

ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και

ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στην Θεσσαλονίκη).

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών και του μετοχικού μετασχηματισμού για τον από κοινού έλεγχο με την ALPHA MEDIA GROUP LIMITED και τον κ. Δημήτριο Κοντομηνά, των ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε., η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. εκταμίευσε το ποσό των Ευρώ 33 εκατ.

(*) Αποκτήθηκε από την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. με την αρχική επωνυμία «SEILLA ENTERPRISES LIMITED» τον Οκτώβριο του 2018 και μετονομάστηκε σε «MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED» τον Δεκέμβριο του 2018.