Το Kontra Channel ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη λέει η Νέα Δημοκρατία

Το Kontra Channel ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη λέει η Νέα Δημοκρατία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλα υποστηρίζει όμως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που κάνει εκπομπή στο κανάλι και αποτελεί, επίσης, μέλος του κόμματος. Γιατί δεν τον ρωτούν;

27 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα με non paper λοιπόν της Νέας Δημοκρατίας το Kontra Channel του Ανδρέα Κουρή (του Γιώργου) είναι κανάλι που ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη! Δείτε τι γράφει: «Πόσο μάλλον όταν κανάλι της οικογένειας Κόκκαλη, το "Κόντρα Τσάνελ" στηρίζει απροσχημάτιστα τον ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο, προφανώς, της… μάχης κατά της διαπλοκής».

Τι παραπάνω γνωρίζει άραγε η ΝΔ που δεν το ξέρει κανένας άλλος, ούτε το ΕΣΡ, ούτε και το ΓΕΜΗ; Η εφημερίδα Kontra θα απαντήσει μέσω του βασικού της άρθρου στο φύλλο της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Εχει ενδιαφέρον ωστόσο τι είπε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στην έναρξη της εκπομπής του, ένας άνθρωπος που ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Εγώ στην αρχή είχα να κάνω με τον Γιώργο Κουρή, τώρα έχω να κάνω με τον Ανδρέα Κουρή. Δεν έχω δει πουθενά κανέναν Κόκκαλη, ούτε μέλος της οικογένειας Κόκκαλη, ούτε κανένα στέλεχος του ομίλου Κόκκαλη σε αυτό το κανάλι».