Ετσι ακριβώς ανανεώνεται η μουσική, με άλμπουμ σαν αυτό της Billie Eilish

Ετσι ακριβώς ανανεώνεται η μουσική, με άλμπουμ σαν αυτό της Billie Eilish
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την ακούσατε, την ξέρετε την Billie Eilish; Σήμερα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

29 Μαρτίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Electro-pop σε μία νέα άποψη, φρέσκια, ολοκαίνουργια, εμπνευσμένη. Μόλις 17 ετών είναι η Billie Eilish, από το Los Angeles, 17 ετών ναι, γιατί στο εξωτερικό οι νέοι καλλιτέχνες ξεκινούν από πραγματικά μικρές ηλικίες, όχι σαν την Ελλάδα που θεωρούμε νέους καλλιτέχνες τους τριαντάρηδες!

Πώς το είπε ο Dave Grohl για την Billie Eilish; «When I look at someone like Billie Eilish, I’m like…shit man….rock n roll is not even close to being dead…». Δίκιο δεν έχει; Δεν λέω πάντως κάτι περίεργο και παράξενο, δεν είναι κάποια ανακάλυψη, το άλμπουμ της ήταν πολυαναμενόμενο, ήδη είχε 800,000 pre-adds μόνο στην Apple Music. Ενώ κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Jimmy Kimmel Live! και ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα και το The Ellen DeGeneres Show. Τον επόμενο μήνα θα παίξει στο Coachella ενώ τον Ιούνιο θα κάνει και δύο live στο Glastonbury Festival. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε αποκλειστικά από την ίδια και τον αδερφό της Finneas στο σπίτι τους.

Ετσι γεννιούνται τα αστέρια και έτσι η μουσική παραμένει πάντοτε συναρπαστική. Καιρό είχα να ακούσω μία πραγματικά καινούργια πρόταση.