Ανθρωποφαγία - Θωμαρίτα = 1- 0

Ανθρωποφαγία - Θωμαρίτα = 1- 0
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επεσαν να τη φάνε τη Θωμαρίτα Καλδάρα (γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών) και τελικά την έφαγαν: υπέβαλε την παραίτησή της η γυναίκα, δεν άντεξε.

02 Απριλίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Τι ήταν να ανακαλύψουν τα γνωστά ζόμπι της δημοσιογραφίας και των social media τη Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία ήταν μετακλητή από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη από τις 16 Ιανουαρίου; Μόλις είδαν τις φωτογραφίες που ανέβαζε αυτή κατά καιρούς στα social, παλιότερα, μυρίστηκαν αίμα. Και όρμηξαν σαν θηρία. Και την κατασπάραξαν.

Το γεγονός ότι στο παρελθόν η κυρία Καλδάρα έχει εργαστεί και ως personal trainer προφανώς δεν τους επηρέασε. Σημασία έχουν δύο πράγματα: η θέση της (στο γραφείο του υπουργού) και η σάρκα της.

«Ανθρωποφαγία - Θωμαρίτα=1- 0...Σας ευχαριστώ!!!!!!» έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook αφού, όπως λένε οι πληροφορίες, υπέβαλε πρώτα την παραίτησή της.

Τι θα ανακαλύπταμε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όλων αυτών των ζόμπι αν τους ανοίγαμε, νομίζω ότι το φανταζόμαστε όλοι.