Πολλές οι συμμετοχές των νέων καλλιτεχνών στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Πολλές οι συμμετοχές των νέων καλλιτεχνών στο Δεύτερο Πρόγραμμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στέλνουν σωρηδόν τραγούδια τους οι πρωτοεμφανιζόμενοι δημιουργοί προκειμένου να ακουστούν στον αέρα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.

07 Απριλίου 2019

Είναι μία προωθητική ενέργεια που έχει ξεκινήσει το Δεύτερο Πρόγραμμα εδώ και κάποιες εβδομάδες. Οι νέοι (πρωτοεμφανιζόμενοι) καλλιτέχνες στέλνουν τραγούδια και μουσικές τους στο [email protected] (σε καλής ποιότητας αρχεία ήχου MP3 ή WAV) και αυτό θα συνεχίζεται για όλο τον Απρίλιο. Εχει συγκροτηθεί στο σταθμό μία... ομάδα υποδοχής (Βάνα Δαφέρμου, Δήμητρα Κόχιλα, Γιάννα Τριανταφύλλη, Πάνος Χρυσοστόμου) ώστε να συγκεντρώσει όλο το υλικό.

Ήδη στο Δεύτερο ετοιμάζουν μία ειδική «μπάνκα» με όλα αυτά τα τραγούδια και στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι παραγωγοί προκειμένου να τα μεταδίδουν στις εκπομπές τους.

Ετοιμάζονται, επίσης, αρκετές άλλες παράλληλες ενέργειες σε σχέση με την αξιοποίηση όλου αυτού του υλικού από το Μάιο και μετά. Η λογική είναι η δημιουργία μιας «δεξαμενής» νέων ανθρώπων που θα υποστηρίξει το Δεύτερο όχι μόνο στα τραγούδια τους αλλά και στις συναυλίες τους ακόμα.

Εξαιρετική ιδέα. Και σύμφωνη με το πνεύμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας