«Ροκ Ζώνη» 25 χρόνων

«Ροκ Ζώνη» 25 χρόνων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στα FM της Αττικής έχει γενέθλια σήμερα.

09 Απριλίου 2019

Σαν σήμερα λοιπόν, πριν από 25 χρόνια, ακριβώς στις 9 Απριλίου 1994, ο Τάσος Πάλλας ξεκινούσε τη «Ροκ Ζώνη» στο Κανάλι Ενα 90.4 του Πειραιά. «Μία ραδιοφωνική περιπέτεια από τη φιλόξενη συχνότητα του "πτωχού πλην τίμιου" και αδέσμευτου Καναλιού Ένα, του Δημοτικού Ρ/Σ του Πειραιά» όπως λέει ο ίδιος. «Με την ταπεινή φιλοδοξία να μοιραζόμαστε τα αισθήματα και τις σκέψεις για ότι μας απασχολούσε και μας συγκινούσε: τη μουσική πρώτα, αλλά και το σινεμά, το θέατρο, τα βιβλία και τελικά τον κόσμο γύρω μας. Ένα τέταρτο του αιώνα μετά, ο κόσμος άλλαξε, εμείς (παρα)μεγαλώσαμε, αλλά αισθανόμαστε ευτυχισμένοι που αυτή η επικοινωνία συνεχίζεται ακόμα».

Αυτή την Παρασκευή 12 Απριλίου συντονιζόμαστε στους 90.4 από τις 7 το απόγευμα ακούμε την ειδική επετειακή εκπομπή «25 τραγούδια για 25 χρόνια»

Αγαπάμε όλους τους παραγωγούς της «Ροκ Ζώνης», τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, τον Γιώργο Πατριάρχη και τον Νίκο Ξανθάκο επίσης. Οι τέσσερις αυτοί κάνουν απίστευτη δουλειά στο Κανάλι 1, δουλειά ανώτερη από ολόκληρα ραδιόφωνα. 

Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.