Το Tomorrowland με τεράστια σκηνή σε νέο χώρο

Το Tomorrowland με τεράστια σκηνή σε νέο χώρο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «μαγεία» ενός από τα δημοφιλέστερα dance festivals του κόσμου τώρα και στην Ελλάδα, το Σάββατο 27 Ιουλίου. .

12 Ιουνίου 2019

Το UNITE With Tomorrowland Athens μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Αιτία αυτής της μετακίνησης είναι το μέγεθος της σκηνής που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event (50 μέτρα πλάτος και 25 μέτρα ύψος).
Headliner θα είναι ο Armin Van Buuren που έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του. Πιο πριν θα εμφανιστούν oι W&W και οι ανερχόμενοι Mad M.A.C. Από Έλληνες θα παίξουν o CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa.
Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις θα υπάρξει και η live δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland ώστε να βλέπουμε σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici!

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Όσα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά.
Τηλεφωνικά / στο 11876

Για εισιτήρια ΕΔΩ.

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)