Πώς αλήθεια η ΕΡΤ διαστρέβλωσε ένα βίντεο;

Πώς αλήθεια η ΕΡΤ διαστρέβλωσε ένα βίντεο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πόλεμος μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΕΡΤ για μία δήλωση που έγινε on camera.

11 Απριλίου 2019

Είναι η γνωστή δήλωση «η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού» που υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου στην ΕΡΤ απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο» λέει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της. «Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας και οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fake news, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες».

Ακολούθησε η απάντηση της ΕΡΤ: «Σε σχέση με το θόρυβο που δημιουργήθηκε με τη σημερινή συνέντευξη του πρώην υπουργού κ. Αθανασίου στην ΕΡΤ, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι - όπως πάντα - μετέδωσε και μεταδίδει πλήρως, ισοτίμως και χωρίς λογοκρισία τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τις απαντήσεις των ερωτώμενων προσώπων, χωρίς, βεβαίως, να ευθύνεται για τις απαντήσεις που δίδονται ή για τις αντιδράσεις τις οποίες προκαλούν οι απαντήσεις. Αυτό έγινε και στην προκείμενη περίπτωση, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο».

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ παρακάτω ώστε να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα. Αλήθεια όμως, γιατί η ΝΔ δεν μας λέει πως ακριβώς διαστρέβλωσε το βίντεο η ΕΡΤ αλλά περιορίζεται στην καταγγελία