Ενας νεκρός εικονολήπτης από ένα, ακόμα, επικίνδυνο έθιμο

Ενας νεκρός εικονολήπτης από ένα, ακόμα, επικίνδυνο έθιμο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να σταματήσουν αυτά τα έθιμα με τα όπλα, τους δυναμίτες, τους πυροβολισμούς, τους κρότους, τις εκρήξεις και τις φωτιές;

29 Απριλίου 2019

Κυριακή του Πάσχα λοιπόν και στον... περίφημο σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα που τόσο... θαυμάζουμε στα δελτία ειδήσεων είχαμε χθες έναν νεκρό. Θύμα του πολέμου. Ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Παλμός 90.5 και του site Messinia News τραυματίστηκε θανάσιμα από μία από αυτές τις σαΐτες.

Οπως διαβάζουμε στο site, o Κώστας Θεοδωρακάκης «ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική από το 2000,πατέρας δύο αγοριών, οπερατέρ και άλλων καναλιών μετέδωσε επί της ουσίας τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση καθώς έδειχνε ζωντανά τον σαΐτοπόλεμο.(ένα έθιμο που αναβιώνει 150 χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας). Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα».

Χωρίς αιδώ ο δήμαρχος της Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας μιλώντας στο CNN Greece, δήλωσε πως «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις»..