Το One Channel παίζει παντού (κυριολεκτικά)

Το One Channel παίζει παντού (κυριολεκτικά)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η υποστήριξή του από τα υπόλοιπα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη -και τα συνεργαζόμενα- είναι... κάτι παραπάνω από μεγάλη.

12 Μαΐου 2019

H Web TV της Άλτερ Έγκο είναι ήδη γεγονός. Το One Channel, που εκτός απροόπτου θα γίνει το 6ο πανελλαδικό κανάλι στους επόμενους μήνες, απέσπασε πολλά θετικά σχόλια όλες αυτές τις μέρες για τις εκπομπές και το στήσιμό του. Τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη -όπως είναι λογικό- ήταν παραπάνω ενθουσιώδη από τους υπόλοιπους.

Το One Channel παρουσιάζει 8 ώρες ζωντανού προγράμματος, ο σταθμός ωστόσο έχει ροή μέσω YouTube καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, παίζοντας τις εκπομπές του σε επανάληψη. Αυτή η ροή, λοιπόν, μεταδίδεται ζωντανά από το onetv.gr, από τα τρια ειδησεογραφικά portal της Άλτερ Έγκο, το tovima.gr, το tanea.gr και το in.gr, και το parapolitika.gr.

Το live stream του One Channel παίζει στην αρχική τους -και στα άρθρα, στα τρία πρώτα- σε ειδικό πλαίσιο, γεγονός που όπως είναι φυσικό ανεβάζει τα views στο YouTube. Ενδεικτικά, χθες Σάββατο στις 2.30 περίπου το μεσημέρι, το One με εκπομπή σε επανάληψη ξεπέρασε σε viewers τον ΣΚΑΪ, που εκείνη την ώρα είχε ζωντανό δελτίο ειδήσεων.

Δεν είναι τυχαίο που στην αρχή της λειτουργίας του καναλιού, όταν ακόμα δεν έδειχνε επαναλήψεις, κάποια στιγμή και χωρίς να υπάρχει πρόγραμμα, πετύχαμε να είναι 2.700 θεατές συνδεδεμένοι... Τι έβλεπαν αλήθεια; Μία στατική κάρτα

Όχι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος προώθησης ενός τηλεοπτικού καναλιού σε τέτοιο βαθμό, μοιάζει όμως αποτελεσματικός.

Ο σκοπός του, άλλωστε, είναι να μαθευτεί το One Channel σε όσο το δυνατόν περισσότερους.