Εκλογικός «τηλεμαραθώνιος» με ενημέρωση και ψυχαγωγία στον Alpha

Εκλογικός «τηλεμαραθώνιος» με ενημέρωση και ψυχαγωγία στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το κανάλι επιστρατεύει τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους ηθοποιούς των (πολύ επιτυχημένων) σειρών του, την ημέρα της κάλπης στις 26 Μαϊου.

15 Μαΐου 2019

Την αρχή θα κάνουν η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου στις 8 το πρωί, μεταφέροντας το κλίμα της εκλογικής διαδικασίας και δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους, με τον Νίκο Μάνεση να παίρνει τη σκυτάλη δύο ώρες αργότερα συνεχίζοντας την ροή ενημέρωσης από τα εκλογικά κέντρα.

Στις 13.50 η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή της μεταφέρει την εικόνα της ημέρας μέσα από το δικό της -πιο ψυχαγωγικό- πρίσμα. Στις 5 το απόγευμα οι ηθοποιοί της «Μουρμούρας» επιστρατεύουν το χιούμορ τους και κινούνται σε ρυθμούς εκλογών με ένα ειδικό επεισόδιο.

Ο «τηλεμαραθώνιος» του Alpha κορυφώνεται στις 6 το απόγευμα, με τον Αντώνη Σρόιτερ να παρουσιάζει τα αποτελέσματα της κάλπης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφους, εκπρόσωπους της κοινωνίας και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, στον σχολιασμό. Στις 19.00 ο Στράτος Φαναράς θα ανακοινώσει στο στούντιο του σταθμού το exit poll της Metron Analysis.

Ιδιαίτερο ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουν το site και τα social media του καναλιού. Συνεχής ροή ειδήσεων και χρηστικές πληροφορίες θα υπάρχουν στο microsite alphatv.gr/ekloges και το hashtag #alphaekloges2019 στο Facebook, το Twitter και το Instagram του Alpha.