«Μαραθώνιος» ενημέρωσης για τις εκλογές στον ΣΚΑΪ

«Μαραθώνιος» ενημέρωσης για τις εκλογές στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έκτακτες εκπομπές και συνεχής ροή πληροφοριών από το κανάλι, τον ΣΚΑΪ 100.3 και το skai.gr.

17 Μαΐου 2019

Η αρχή έγινε με την εκπομπή «Αντίστροφη Μέτρηση», που παρουσιάζουν η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης, και θα μεταδοθεί -για δεύτερη φορά- την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαϊου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Από τότε και μέχρι την Παρασκευή 24 Μαϊου ο Παύλος Τσίμας θα παρουσιάσει τρεις εκπομπές για τις ευρωεκλογές στις 10 το βράδυ, με υποψήφιους να συζητούν για την Ευρώπη της επόμενης μέρας.

Την ημέρα που θα ανοίξουν οι κάλπες, την Κυριακή 26 Μαϊου, ο ενημερωτικός «μαραθώνιος» στον ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι αργά τη νύχτα, με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και τον σχολιασμό τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα του σταθμού:

06.00 Γιώργος Αυτιάς
09.00 Δημήτρης Οικονόμου / Μαρία Αναστασοπούλου
11.00 Τάκης Χατζής / Δημήτρης Καμπουράκης
13.00 Χρήστος Κούτρας / Γιάννης Ντσούνος
14.00 Δελτίο ειδήσεων (Εύα Αντωνοπούλου)
18.00 Σία Κοσιώνη

Στην εκλογική βραδιά, σε ρόλο συμπαρουσιαστή θα είναι ο Αλέξης Παπαχελάς και στον σχολιασμό οι Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Χιώτης, Τάκης Χατζής, Παντελής Καψής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Φιλιππίδης, Ιωάννα Μάνδρου και Τάσος Τέλλογλου. Στις 7 το απόγευμα ο Γιώργος Αράπογλου θα παρουσιάσει το exit poll της Pulse.

Επίσης, στο στούντιο του ΣΚΑΪ θα βρίσκονται πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού αλλά και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο δημόσιο διάλογο, στον σχολιασμό των αποτελεσμάτων.

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό δυναμικό του ομίλου θα ενημερώνει τους ψηφοφόρους από το κανάλι, τον ΣΚΑΪ 100.3 που θα μεταδίδει συνεχή ρεπορτάζ και όλες τις ειδήσεις της ημέρας, και το skai.gr που θα έχει συνεχή ροή ειδήσεων, αποτελέσματα της κάλπης και live stream από τις τηλεοπτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ.