«Ράδιο Αρβύλα» από του χρόνου ξανά

«Ράδιο Αρβύλα» από του χρόνου ξανά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την τελευταία εκπομπή της σεζόν έκαναν χθες το βράδυ οι Θεσσαλονικείς...

28 Μαΐου 2019

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Μισή σεζόν έκαναν βέβαια και θα μπορούσαν, ειδικά φέτος, να το κρατούσαν λίγο περισσότερο, να μην ρίξουν αυλαία τέλη Μαΐου.

Ιδού και ο επίλογος από τον Αντώνη Κανάκη στο φινάλε της εκπομπής: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΪ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές… 12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ».

Φέτος πάντως ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά του «Ράδιο Αρβύλα» δέχτηκαν τόσο σφοδρή κριτική. Για τα πολιτικά και, βασικά, για τη φιλοξενία του Νίκου Μαστοράκη. Ζούμε σε πολύ επικίνδυνη περίοδο άλλωστε...