Είδαμε Deus: συγκινητικό προσκλητήριο μίας γενιάς

Είδαμε Deus: συγκινητικό προσκλητήριο μίας γενιάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Sold out το Fuzz χθες για ένα γκρουπ από τα πολύ-πολύ αγαπημένα του ελληνικού κοινού.

01 Ιουνίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Συγκίνηση, αληθινή συγκίνηση. Οι Deus ήρθαν ξανά στην Αθήνα και αυτό αποτελούσε την αφορμή για να συναντηθούμε και πάλι. Οι 40 something γέμισαν ασφυκτικά χθες το Fuzz για να ακούσουν ολόκληρο το «The Ideal Crash», ένα εμβληματικό άλμπουμ. Να θυμηθούν τα παλιά, να μπουν σε χρονοκάψουλα, να γυρίσουν πίσω στο χρόνο.

Στις 10 ακριβώς βγήκε το συγκρότημα κι έπαιξε για μιάμιση ώρα περίπου. Ολόκληρο το άλμπουμ συν τέσσερα επιπλέον κομμάτια για το κλείσιμο. Το Fuzz σε παραλήρημα, γεμάτο με τον κόσμο ακριβώς που έπρεπε, σε ποιότητα και ποσότητα.

Είχαν και χορευτές μαζί τους. Σε κάποια από τα τραγούδια εκτός από τη μπάντα στη σκηνή υπήρχε και μία χορευτική ομάδα να συνοδεύει το συγκρότημα. Πολύ ωραία ιδέα μπορώ να σας πω, απολύτως ταιριαστή.

Εκλεισαν με το Hotellounge (Be The Death Of Me) από το Worst Case Scenario στο πρώτο encore και με το Roses στο δεύτερο. Ηταν η τελευταία συναυλία του χειμώνα. Μπαίνουμε στο καλοκαίρι και αρχίζει ο συναυλιακός μαραθώνιος. Θα τα λέμε σύντομα και από ΕΔΩ σύντομα, από το Loaded.gr. 

Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς. Τα live είναι μπροστά μας. Οι Deus ήταν το πιο ιδανικό πέρασμα από τη χειμερινή περίοδο στην καλοκαιρινή...