Ενα 18% το παίζει άρρωστο στη δουλειά για να δει τη συνέχεια σε τηλεοπτικές σειρές

Ενα 18% το παίζει άρρωστο στη δουλειά για να δει τη συνέχεια σε τηλεοπτικές σειρές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πάνε οι εποχές που έπεφτε κοπάνα από τη δουλειά λόγω hangover, διακοπών ή άλλων αιτιών...

10 Ιουνίου 2019

Πλέον, όπως αποκαλύπτει το Radio Times μετά από έρευνά του σε ένα δείγμα 5,5 χιλιάδων ατόμων, υπάρχει ένα 18% που προφασίζεται αρρώστια προκειμένου να προλάβει να παρακολουθήσει τα επεισόδια του αγαπημένου του σήριαλ.

Ολα ξεκίνησαν με το «House of Cards» του Netflix, αυτό ήταν πρώτο που έφερε τους τηλεοπτικούς μαραθώνιους. Ακολούθησαν τα Orange is the New Black και Breaking Bad αμέσως μετά, με τη σκυτάλη να περνάει, αργότερα, στο Black Mirror, το Fleabag και εσχάτως στο Killing Eve. Ετσι τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι βλέπουν τώρα περισσότερη τηλεόραση, απλώς νιώθουν περισσότερο την ανάγκη να είναι ενημερωμένοι για τις σειρές που παίζονται. Να αποφύγουν και το σπόιλερ οι άνθρωποι. Το 23% μάλιστα έχει πει ψέμματα για ένα πρόγραμμα, ότι το έχει δει, ώστε να μη νιώθει άσχημα στις παρέες του.

Οι μισοί απ΄ όσους ρωτήθηκαν έχουν κάτσει ακόμα και 8 ώρες σερί ενώ τα 3/4 από αυτούς έχουν δει περισσότερες από 4 ώρες σερί. Το 80% δήλωσε πως έχει ξενυχτήσει για κάποια σειρά.

Σημειώστε επίσης πως πλέον ουδείς μπορεί να περιμένει μία ολόκληρη εβδομάδα για να παρακολουθήσει καινούργιο επεισόδιο, αυτό αποτελεί κάτι ξένο για την εποχή μας.

Μια και το είπαμε, το Killing Eve, από τα τελευταίας εσοδείας, είναι καταπληκτικό. Σας αφήνουμε τώρα, πάμε να δούμε σερί τον 2ο κύκλο. Είμαστε λίγο άρρωστοι κύριε διευθυντά, δεν θα έρθουμε στη δουλειά σήμερα...