Ολυμπιακός εναντίον ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League

Ολυμπιακός εναντίον ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για «αδιαφανείς διαδικασίες με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων» κάνει λόγο η ΠΑΕ, «παραπληροφόρηση από τον οπαδικό τύπο τα όσα υποστηρίζετε» απαντά η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

15 Ιουνίου 2019

Σε επιστολή που εστάλη σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Δημήτρη Αγραφιώτη, οι ερυθρόλευκοι -έχοντας βάση δημοσιεύματα του Τύπου- στρέφονται εναντίον της για τις συζητήσεις που κάνει με ομάδες της Super League, αλλά και τις συμφωνίες που ήδη έχει συνάψει με αυτές, κατηγορώντας την για αδιαφάνεια και πως εκείνη είναι που προσεγγίζει τις ομάδες.

«Εφόσον η πραγματικότητα επαληθεύσει τα ανωτέρω, τα ζητήματα που εγείρονται δεν θα είναι μόνο ηθικής φύσεως αλλά και νομική, καθώς με την παραπάνω πρακτική θα έχετε προκαλέσει ζημιά σε τμήμα της περιουσίας των Ελλήνων φορολογουμένων, η επιμέλεια και η διαχείριση του οποίου σας έχει ανατεθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΡΤ, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της, Γιάννη Δρόσου. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση αρνείται τα όσα υποστηρίζει ο Ολυμπιακός, λέγοντας πως οι ομάδες είναι αυτές που έκαναν «κρούση» σε εκείνη και πως τα όσα υποστηρίζει η πειραιώτικη ομάδα προκύπτουν «από παραπληροφόρηση στην οποία έδωσε περισσότερη πίστη από όση της αξίζει».

Ολόκληρη η επιστολή του Ολυμπιακού:

Και η απάντηση της ΕΡΤ: