Media News εν τάχει (05/07)

Media News εν τάχει (05/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αυλαία» για την προεκλογική περίοδο και για μερικές ακόμα εκπομπές, στα κανάλια.

05 Ιουλίου 2019

Στην ΕΡΤ1 και στον Νίκο Μερτζάνη, τελικά, η τελευταία συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα για την προεκλογική περίοδο, σήμερα στις 18.15. Αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με την δημόσια ραδιοτηλεόραση να προτιμάται από τον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

-------------------------

Στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της μεγάλης -και τελευταίας πριν τις εκλογές- δημοσκόπησης της MRB. Στο στούντιο και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Μαύρος.

-------------------------

«Καλοκαίρι #not» στο Open. Από τις 15 Ιουλίου και κάθε μέρα 10 με 1 το μεσημέρι, η νέα ψυχαγωγική-καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού, με την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση.

-------------------------

Παραμένοντας στο Κορωπί, αυλαία ρίχνει η εκπομπή «Celebrity Travel» του Νίκου Κοκλώνη, με καλεσμένο τον Ηλία Βρεττό. Τελευταίος σταθμός η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβώνα.

-------------------------

Φινάλε για τη σεζόν και για το «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονόρας Μελέτη. Το επιτυχημένο talk show του Alpha, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο, είχε μέσο όρο 19,5% στο σύνολο των τηλεθεατών, 5,5 μονάδες πάνω από τον δεύτερο σταθμό.

-------------------------

Η πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας μετά τις ευρωεκλογές, η «σκιά» του Brexit και ο συνεχιζόμενος εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας, στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Europe» στην ΕΡΤ1, το Σάββατο στις 13.30 με την Εύα Μπούρα.