Media News εν τάχει (08/07)

Media News εν τάχει (08/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκλογές τέλος. Ώρα για τα «μπάνια του λαού», και στα media...

08 Ιουλίου 2019

Την πρωτιά στο σύνολο ο ΣΚΑΪ, την πρωτιά στο «δυναμικό κοινό» ο ΑΝΤ1. Για περίπου 6,5 ώρες, όσο διήρκησε η εκλογική βραδιά με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το κανάλι συγκεντρωσε ποσοστό 18,9% στο κοινό από 18 εως 54 ετών. Και πανηγυρίζει (και αυτό).

-------------------------

Επιστρέφει -με κάθε επισημότητα, πλέον- το «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στη μικρή οθόνη. 20 χρόνια μετά, με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά σε διαφορετική συχνότητα, εκείνη του ΣΚΑΪ. Ο οποίος θέλει (ξεκάθαρα) να γίνει ένα νέο Mega, σε όλα τα επίπεδα...

-------------------------

Παραμένοντας στο κανάλι του Φαλήρου, αυλαία ρίχνει το «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά. Οι τελευταίοι καλεσμένοι του για τη σεζόν θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μαζί με τον σύντροφό της και frontman των SixForNine, Φώτη Μπερνάρντο. Απόψε στις 22.50.

-------------------------

Τα «Στέκια» του (αείμνηστου) Νίκου Τριανταφυλλίδη γίνονται «Μεταλλάδικα», μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Την ερχόμενη Κυριακή στις 7 το απόγευμα, η σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά σε βάθος το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του μέταλ μαζί με συγγραφείς, κριτικούς μουσικής, μέλη συγκροτημάτων κ.ά.

-------------------------

Καλοκαίρι και υψηλές θερμοκρασίες αυτές τις μέρες, και το αρχείο της ΕΡΤ είπε να μπει στο κλίμα. Μέσα από το ert.gr κάνει αναδρομή σε παλιούς καύσωνες, από την δεκαετία του '50 και του '70, και στα «καταφύγια» των Αθηναίων για να γλιτώσουν από τη ζέστη.