Φολκ αναφορές και «εκλεπτυσμένη» ποπ στο Gazarte

Φολκ αναφορές και «εκλεπτυσμένη» ποπ στο Gazarte
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ειρήνη Σκυλακάκη την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στο roof stage του Gazarte με special guest τον Παύλο Παυλίδη.

08 Ιουλίου 2019

Την Ειρήνη Σκυλακάκη, την γνωρίσαμε το 2012 με το τραγούδι «In The Light» από το πρώτο της άλμπουμ «Wrong Directions», ενώ την πρώτη της συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου το καλοκαίρι του 2013, είχαν παρακολουθήσει περισσότερα από 1000 άτομα.

Το τραγούδι της «In The Light» που συμπεριλήφθηκε στην ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έτυχε θερμής υποδοχής.

Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει άλλους δύο δίσκους «Before Dawn» και «Matterless» με τον τελευταίο σε παραγωγή Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede).

Η Ειρήνη Σκυλακάκη ή αλλιώς Irene Skylakaki έχοντας ως μόνιμη βάση της το Λονδίνο, επιστρέφει την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στο roof stage του Gazarte με τη μπάντα της για να παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της, νέες συνθέσεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.

Μαζί της ως special guest ο Παύλος Παυλίδης.

Την Ειρήνη θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Χρήστος Πετεβής (βιολί), Θάνος Μιχαηλίδης (ντραμς), Tom Yosi (κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), στα φωνητικά η Κατερίνα Κοζαντινού, ενώ τον ήχο επιμελείται ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Την βραδιά θα ανοίξει ο folk τραγουδοποιός Pelion Rivers του οποίου το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ κυκλοφόρησε σε κασέτα και ψηφιακά το 2018 και είναι βασισμένο σε fingerstyle τεχνικές και αναλογικές μεθόδους ηχογράφησης.

Ώρα έναρξης: 21:30

Αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr