Στο Μαξίμου απευθείας πλέον η ΕΡΤ

Στο Μαξίμου απευθείας πλέον η ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

update: Υπέβαλε την παραίτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος.

09 Ιουλίου 2019

update: Και δεν είναι μόνο ο Γιάννης Δρόσος, αλλά παραιτήθηκε και ο Διευθυντής του ΑΠΕ Μιχάλης Ψύλος κατά τη συνάντησή του(ς) με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα.  
Ο κ. Πέτσας τους ευχαρίστησε και τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις να οριστούν οι αντικαταστάτες τους. Αύριο το πρωί θα παραιτηθεί και ο Λευτέρης Αρβανίτης, μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ. 

____________________________

Με ένα νυχτερινό Προεδρικό Διάταγμα οι αρμοδιότητες για την ΕΡΤ μεταφέρθηκαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού.. Τα ΜΜΕ λοιπόν έφυγαν από τη δικαιοδοσία του υπουργείου Ψηφιακής (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) Πολιτικής και περνάνε απευθείας στο Μαξίμου. «Εχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα πολύ καταρτισμένο προσωπικό, εδώ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, και καλή διάθεση από όλους να φέρουμε πραγματικά γνήσια ενημέρωση για το καλό όλων των Ελλήνων. Έχουμε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού γι΄ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο λοιπόν, δηλαδή απευθείας στον Πρωθυπουργό, περνούν η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η τηλεόραση και ραδιοφωνία της ΕΡΤ, καθώς και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων).

Ετσι, ο έλεγχος θα είναι πιο άμεσος. Δημοκρατία. Ξεχειλίζει...