Media News εν τάχει (12/07)

Media News εν τάχει (12/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολοένα και περισσότερο σε καλοκαιρινό «mode» η ενημέρωση στα κανάλια.

12 Ιουλίου 2019

Από την ερχόμενη Δευτέρα, αντί του Γιώργου Παπαδάκη που σταμάτησε τις εκπομπές του λόγω καλοκαιριού, έρχονται στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος, ο Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου με το «Καλοκαίρι Μαζί». Καθημερινά 07.00 με 11.00.

-------------------------

Μέτρα υπέρ των κατοίκων της Χαλκιδικής, που επλήγη από την φονική κακοκαιρία, από τη Nova και την Cosmote TV. Το βασικότερο και των δύο είναι η υπό προϋποθέσεις άρση φραγής συνδέσεων για μερικές ημέρες, μέχρι τις 31/7 η Nova και από 12/7 εως 18/7 η Cosmote TV.

-------------------------

Χαιρετίζουν, σε ανακοίνωσή τους, η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΠΗΤ την πρωτοβουλία της γαλλικής κυβέρνησης να επιβάλλει φόρο 3% στους «κολοσσούς» του διαδικτύου, όπως η Google και το Facebook, επί των πωλήσεών τους στη χώρα.

-------------------------

Πρωτιά και για την Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, στον Alpha, στη σεζόν που τελειώνει. Το «Καλύτερα δε γίνεται!» είχε μέσο όρο 17% στο σύνολο, με διαφορά 5 μονάδων από τον ανταγωνισμό, και 15,8% στο «δυναμικό» κοινό 18-54.

-------------------------

«Selfie» στα Γιάννενα. Στο 12ο επεισόδιό της η ταξιδιωτική εκπομπή-τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2 με την Εύα Θεοτοκάτου και τον Παναγιώτη Κουντουρά, πηγαίνει στο νησί των Ιωαννίνων, στη λίμνη Παμβώτιδα. Μαζί τους, δύο παίκτες που θα περνούν δοκιμασίες βγάζοντας selfie σε όλη την περιοχή, και ο υπεύθυνος του μουσείου Αλή Πασά και Επαναστατικής Περιόδου, Φώτης Ραπακούσης.