Οι νέοι δημιουργοί βρήκαν -επιτέλους- ραδιόφωνο για να ακουστούν

Οι νέοι δημιουργοί βρήκαν -επιτέλους- ραδιόφωνο για να ακουστούν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτη ακρόαση στο Δεύτερο Πρόγραμμα, ξεκίνησαν να παίζονται τα τραγούδια!

15 Ιουλίου 2019

Ξεκίνησε από σήμερα η «ενσωμάτωση» στο ρεπερτόριο του Δεύτερου, των πρώτων 50 τραγουδιών (όχι με αξιολογική σειρά) από νέους δημιουργούς. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τα 900 τραγούδια (!).

Ιδού τι λέει, χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου: «Όπως ήδη σας ενημερώσαμε ο πρώτος κύκλος ακρόασης μας σταμάτησε στα 700, για να μπορέσουμε να μεταδώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά. Τα υπόλοιπα, μαζί με όσα μας στέλνετε καθημερινά φιλοδοξούμε να τα εντάξουμε στον δεύτερο κύκλο μεταδόσεων, αμέσως μετά το καλοκαίρι».

Καθημερινά λοιπόν, πέντε φορές τη μέρα (10.00,12.00,14.00,16.00 και 18.00), θα ακούγονται αυτά τα νέα κομμάτια μαζί με στοιχεία για τους δημιουργούς τους. 

Κάθε εβδομάδα στη σελίδα του Δεύτερου στο facebook - #defteroprogramma μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για το ποια από τα τραγούδια μεταδόθηκαν αν τυχόν δεν προλάβατε να τα ακούσετε.

Οι νέοι δημιουργοί μπορούν να στέλνουν τα τραγούδια τους στο [email protected]. Για να ακουστούν, εννοείται, από Σεπτέμβριο και μετά.