Αποχαιρέτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Αποχαιρέτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πιο αμφιλεγόμενη εκπομπή της ΕΡΤ έριξε αυλαία ενώ είχε ακόμα εννέα επεισόδια...

17 Ιουλίου 2019

Χωρίς αποχαιρετισμούς από την τηλεόραση όμως, αλλά με ένα απλό post στο facebook. Προφανώς το περιβάλλον θα ήταν εχθρικό στην Αγία Παρασκευή. Το καταλαβαίνουμε... Θα είχε την πλάκα του όμως να συνέχιζαν.

«Τίτλοι τέλους» λοιπόν και γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου:
«Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τη δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα.
Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά.
Τα αγόρια μου -αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου- κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά... δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας.
Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά, καλή κανονικότητα και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε ή κάνουμε...»