Media News εν τάχει (17/07)

Media News εν τάχει (17/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ξηρασία», όπως έχετε καταλάβει, στο μιντιακό τοπίο ελέω θέρους, εκτός από κάποιους (λίγους) που είναι εν αναμονή εξελίξεων (ΕΡΤ, Alpha, One κ.ά.)...

17 Ιουλίου 2019

Μια ανατρεπτική αθλητική εκπομπή με «άρωμα» Netwix, έρχεται στην Cosmote TV από τον Σεπτέμβριο. Κάθε βράδυ στις 11 ο Νικόλας Ράπτης, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Διομήδης Πιτουράς θα σχολιάζουν τα ποδοσφαιρικά highlights με τον δικό τους τρόπο, μαζί με στήλες αυτοσχεδιασμού όπως «Τιναφτόρε», «Scouting Report», «Ναϊντίλα» κ.ά., στο Cosmote Sport 1 HD.

-------------------------

Εντός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο θα δώσει ο Άρης, λίγο πριν το πρώτο του παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα μεταδοθεί απευθείας από την EPT Sports, την Πέμπτη στις 21.30, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη και ρεπορτάζ από τους Τάσο Πακλατζή και Νίκο Καραγιώργη.

-------------------------

Η «Αφύλαχτη Διάβαση» του Θωμά Σίδερη θυμάται την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ακριβώς 45 χρόνια μετά. Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, και για μια ώρα, το ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ του Πρώτου Προγράμματος παρουσιάζει πρωτότυπες μαρτυρίες και ηχητικά τεκμήρια για τον «Αττίλα», με τη βοήθεια του αρχείου της ΕΡΤ και του ΡΙΚ. Βασικός αφηγητής ο υποστράτηγος εν αποστρατεία Νίκος Κοϊμτζόγλου, τότε ανθυπολοχαγός Πεζικού.