Μόνικα: «Είναι σπουδαίο να σε καλεί ο Φοίβος»

Μόνικα: «Είναι σπουδαίο να σε καλεί ο Φοίβος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απόψε η Μόνικα θα βρίσκεται στην «Ταράτσα του Φοίβου», μαζί με τον Moa Bones και τη θαυμάσια ομάδα του Φοίβου Δεληβοριά που κάθε Τετάρτη και Πέμπτη κάνουν θαύματα.

18 Ιουλίου 2019

«Ο Φοίβος είναι ένας τόσο μα τόσο καλός φίλος που όταν μου το ζήτησε πραγματικά δεν μπορούσα να αρνηθώ»,είπε στο efsyn.gr η Μόνικα (από εκεί και η αναδημοσίευση). «Τον εκτιμώ τόσο πολύ, τον αγαπώ σαν άνθρωπο και τώρα που είμαι εδώ είναι ευκαιρία να συνεισφέρω, έστω και τόσο απλά, στο μεγάλο έργο της Ταράτσας που έχει στήσει. Είναι κάτι τολμηρό, διαφορετικό, έξυπνο και νιώθω υποχρέωσή μου να το στηρίξω. Είναι σπουδαίο να σε καλεί ο Φοίβος».

Αλλά η Μόνικα δεν κάνει μόνο αυτό. Υπογράφει και τη μουσική για τη θεατρική παράσταση «Οι Δαναΐδες / Le Danaidi» που θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στις 2 και 3 Αυγούστου, σε σκηνοθεσία Νατάσας Τριανταφύλλη, με τους Λάζαρο Γεωργακόπουλο και Λένα Παπαληγούρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Γι αυτή την εμπειρία της αλλά και πολλά ακόμα, άκρως ενδιαφέροντα, η Μόνικα μιλάει στην έντυπη «Εφημερίδα των Συντακτών» του Σαββατοκύριακου. «Πειραματίζομαι πολύ πιο εύκολα όταν γράφω για το θέατρο. Τα τραγούδια μου ξέρω ότι θα τα έχω μαζί μου χρόνια ολόκληρα, ενώ τα θεατρικά για λίγες μόνο μέρες» λέει.

Ενώ αναφέρεται και στον πανικό που έγινε με τη «Στάλα», το πρώτο της ελληνόφωνο κομμάτι: «Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές ότι εγώ τη μουσική μου θα τη μοιράζομαι όπως και όποτε νιώθω κι ας είναι διαφορετική κάθε φορά».

Περισσότερα λοιπόν απόψε στην Ταράτσα και το Σαββατοκύριακο στην «Εφ.Συν.».

Info:
Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» | Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30
Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:
Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ