Εντυπωσιακό το «UNITE With Tomorrowland»

Εντυπωσιακό το «UNITE With Tomorrowland»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου και με καύσωνα στην Αθήνα αλλά εμείς δεν φύγαμε παραμένοντας πιστοί στη μουσική...

30 Ιουλίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

«UNITE With Tomorrowland» λοιπόν, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας. Το διεθνές αυτό brand name της dance σκηνής ήρθε και στην Ελλάδα. Live και δορυφορικά. Αλλους dj's τους βλέπαμε και τους ακούγαμε live στην Αθήνα και άλλους dj's τους βλέπαμε και τους ακούγαμε live από το Βέλγιο, σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland. Αν είχε διαφορά; Μπορώ να σας πω καμία.

Ετσι ήταν εδώ, μεταξύ άλλων, ο Armin Van Buuren, από τους κορυφαίους dj's και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο Nicky Romero. οι W&W και οι Mad M.A.C. Ενώ απευθείας μέσω δορυφόρου είδαμε από την κεντρική σκηνή του Tomorrowland τον David Guetta, τους Dimitri Vegas & Like Mike και τους Vini Vici.

Τρεις ακόμα πόλεις ήταν συνδεδεμένες όπως η Αθήνα: Βαρκελώνη, Πόρτο και Μάλτα. Και παντού γινόταν χαμός.

Στα της Αθήνας τώρα. Εντυπωσιακή παραγωγή, ένα stage που σαν αυτό δεν είχαμε δει ποτέ ξανά στην Ελλάδα, ήχος καταπληκτικός σαν να βρισκόσουν σε club. Ο χώρος ήταν εξαιρετικός, τον είχαν φτιάξει πολύ σούπερ και πολύ happy. Μέχρι και εστίες πρασίνου πρόσθεσαν. Κόσμος τουλάχιστον 7-8 χιλιάδες και πολλοί ξένοι, μην σας πω και περισσότεροι από ότι Ελληνες.

Μία παραγωγή άψογη απ' όλες τις απόψεις. Και ο κόσμος πέρασε καταπληκτικά. Χόρευαν ασταμάτητα από νωρίς το απόγευμα (στις 8 βγήκε ο Armin Van Buuren) μέχρι πολύ μετά τα μεσάνυχτα.