Media News εν τάχει (06/08)

Media News εν τάχει (06/08)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το ραδιόφωνο, το πρωινό δίδυμο του ΣΚΑΪ εδραιώνεται και στην τηλεόραση.

06 Αυγούστου 2019

Πανηγυρίζουν (και δικαίως) οι «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, για τις επιδόσεις της εκπομπής τους. Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ήταν πρώτη σε μέσο όρο στις ώρες προβολής της (10.00 - 11.30), έχοντας 22,7% στο σύνολο. 6,5 μονάδες πάνω από τη δεύτερη εκπομπή, εκείνη της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1...

-------------------------

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στην ΕΡΤ Sports. Την Παρασκευή (από τις 19.30), το Σάββατο (από τις 17.00) και την Κυριακή (από τις 16.00) το δημόσιο αθλητικό κανάλι θα μεταδίδει ζωντανά από την πόλη Μπίντγκοζ της Πολωνίας, τις προσπάθειες της Κατερίνας Στεφανίδη, του Κώστα Φιλιππίδη, του Μιλτιάδη Τεντόγλου, της Βούλας Παπαχρήστου και των αθλητών από άλλες 11 χώρες. Στην περιγραφή ο Νίκος Τσώνης.

-------------------------

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Άρη, για τα προκριματικά του Europa League, στα κανάλια Cosmote Sport. H «Ένωση» ταξιδεύει στη Ρουμανία για το πρώτο της ματς με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (Cosmote Sport 1 HD), ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανεβαίνει στη Νορβηγία για να αντιμετωπίσει την Μόλντε (Cosmote Sport 2 HD). Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν την Πέμπτη στις 8 το βράδυ.