«ekklisiaonline» εναντίον «Κουλουβάχατα Comics»

«ekklisiaonline» εναντίον «Κουλουβάχατα Comics»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εριξαν τα σατιρικά «Κουλουβάχατα Comics» από το facebook. Αφορμή, ένα κόμικ που κάποιοι θεώρησαν βλάσφημο για τη θρησκεία.

08 Αυγούστου 2019

Στο επίμαχο κόμικ γίνεται παιχνίδι με το «Κοίμηση της Θεοτόκου», παρουσιάζοντάς το στην κυριολεξία: δείχνει την Παναγία να πηγαίνει στο δωμάτιό της με βαριά βλέφαρα, να βουρτσίζει τα δόντια της, να πίνει νερό, να πέφτει στο κρεβάτι και όταν κοιμάται εμφανίζεται με βυζαντινούς χαρακτήρες η φράση «η Κοίμηση της Θεοτόκου».

«Η σελίδα Κουλουβάχατα comics πλέον έχει πέσει από το facebook», όπως γράφει το Κουτί της Πανδώρας, «προφανώς ύστερα από σειρά αναφορών που έκαναν σε βάρος της χρήστες του διαδικτύου, όπως προκύπτει και από δημόσιες αναρτήσεις που εμφανίζονται στην πλατφόρμα». ΕΔΩ η εξαφανισμένη, πλέον, σελίδα

Το ακόμα χειρότερο είναι που ήρθε ένα εκκλησιαστικό site κι έκανε μήνυση στη σελίδα αλλά και στο δημιουργό του κόμικ, Χρήστο Μακροζαχόπουλο. Γράφει ο Θεολόγος - Κοινωνιολόγος Φανούρης Ευστράτιος στο ekklisiaonline.gr: «To ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μέσω του νομικού τμήματος καταθέτει άμεσα μήνυση στην κάτωθι σελίδα που υβρίζει την Παναγία μας μέσα στον Δεκαπενταύγουστο. Τέλος οι αθλιότητες».