Τέλος από τη διεύθυνση του «9,84» η Νόνη Καραγιάννη, στην προεδρία του ΔΣ η Νίκη Αραμπατζή

Τέλος από τη διεύθυνση του «9,84» η Νόνη Καραγιάννη, στην προεδρία του ΔΣ η Νίκη Αραμπατζή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του δημοτικού ραδιοσταθμού της Αθήνας, λίγα 24ωρα πριν την ανάληψη της δημαρχίας της πόλης από τον Κώστα Μπακογιάννη.

29 Αυγούστου 2019

Χθες, σε ανάρτησή της στο Facebook, η Νόνη Καραγιάννη έκανε γνωστό ότι παραιτήθηκε από τη γενική διεύθυνση του Αθήνα 9,84, έπειτα από 5 χρόνια «θητείας» στην συγκεκριμένη θέση, έχοντας γνωστοποιήσει τις προθέσεις της τόσο στην παλιά όσο και στην νέα δημοτική αρχή.

«Αποτελεί πεποίθηση μου ότι τα πέντε χρόνια αποτελούν ικανό χρόνο για ένα γενικό διευθυντή, να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει και να πάρει από την θέση αυτά, που μπορεί να πάρει.Κακά τα ψέμματα ισχύει και εδώ το αμφίδρομο. Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη. Γιατί αυτά τα πέντε χρόνια στη διεύθυνση ενός δημόσιου ΜΜΕ έμαθα όσα ενδεχομένως δεν ήξερα μια 25ετία στη δημοσιογραφία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όσο για την προεδρία του ΔΣ της Δ.Ε.Ρ.Α., που λειτουργεί τον ραδιοσταθμό, θα την αναλάβει η Νίκη Αραμπατζή. Δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη, δικηγόρος στο επάγγελμα, με θητεία στο διοικητικό συμβούλιο του Αθήνα 9,84 και του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ κατά το παρελθόν.