Νέο συναυλιακό site, το Loaded.gr

Νέο συναυλιακό site, το Loaded.gr
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται on line...

29 Αυγούστου 2019

Του Γιώργου Ζέρβα

Ενα ολοκαίνουργιο μουσικό site που θα έχει ως επίκεντρο τις συναυλίες στην Αθήνα, βγαίνει τη Δευτέρα στον αέρα. Λέγεται Loaded και θα είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του.

Υπεύθυνη χαρτογράφησης μουσικών δρώμενων θα είναι η Kafka ή κατά κόσμον Κατερίνα Καφεντζή. Θα τη βοηθάει, εκτελώντας τις εντολές της, αγόγγυστα, με πυγοραπίσματα, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος. Αρχισυντάκτρια θα είναι η Αφροδίτη Παπακαλού. Οι συνεργάτες και φίλοι που επιμελούνται την digital εικόνα του Loaded, site και social media, είναι οι «Hume And Margie».

Το Loaded θα αποτελεί το μουσικό χάρτη των συναυλιών και των ζωντανών εμφανίσεων που θα πραγματοποιούνται στην Αθήνα. Ενας πλήρης συναυλιακός οδηγός για όλα τα live που θα γίνονται στην πόλη και για όλα τα είδη της μουσικής, από τη ροκ μέχρι την όπερα και την κλασική και από τα έντεχνα και τα ποπ έως τους dj's. Με έναν διαδραστικό χάρτη και με ένα αναλυτικό calendar για όλα τα live.

Θα έχει πολλά ακόμα, θα τα δείτε εν καιρώ, σημειώστε προς το παρόν τα εξής: τα podcasts που θα παρουσιάζει η Kafka καθώς και τα live streaming από συναυλίες (και όχι μόνο) που θα είναι πολλά και τακτικά.

Περισσότερα από τη Δευτέρα στο Loaded.gr. Ο μουσικός χάρτης της πόλης ξεκινά να κάνει loading.