Μπογδάνος εναντίον όλων

Μπογδάνος εναντίον όλων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του δημοσιογράφου που έγινε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, του γνωστού Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με το Luben και την Ελληνοφρένεια.

01 Σεπτεμβρίου 2019

Βρήκε τώρα κόσμο να τα βάλει ο Μπογδάνος και γελάει ο κόσμος με αυτά που βλέπει. Ολα ξεκίνησαν όταν το σούπερ ντούπερ Luben ανέβασε το παρακάτω βίντεο από μία παλιότερη συνέντευξη του δημοσιογράφου-παύλα-βουλευτή. 

 Ανέβασε λοιπόν ένα tweet ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνοντας ραντεβού στα... δικαστήρια. Ιδού: «Μάθετε στο @LubenMag ότι στις 3 Μαρτίου εκδικάζεται υπόθεση δολοφονικών εναντίον μου απειλών που φιλοξενούνται στη σελίδα σας στο fb. Δεν με απασχολούν βίντεο η memes, αλλά περιπτώσεις όπως η παρακάτω (μία από πολλές) που το luben όχι μόνο φιλοξενεί, αλλά ενθαρρύνει. Καμία ανοχή».

Ε, από εκεί και ύστερα ξεκίνησε το πανηγύρι. Αλλο που δεν ήθελε το Luben: «Δυστυχώς δεν είμαστε ενήμεροι για κάποια δικαστική εκκρεμότητα προς τον κ. @bogdanosk την Πέμπτη 3 Μαρτίου του 2020, ημέρα η οποία στην θρησκεία μας είναι αργία και έχουμε προγραμματίσει ολοήμερη βιγκαν μπαχαλοσατανιστική τελετή».

Εσπευσε ο Μπογδάνος να εξηγήσει, σοβαρά-σοβαρά, τι συμβαίνει: «Η αγωγή έχει γίνει προ πολλού. Και είναι για δολοφονικές απειλές για τις οποίες το λούμπεν ως διαχειριστής έχει ευθύνη - διότι δεν είναι μία ή δύο, αλλά γίνονται κατά σύστημα σε σελίδα που του ανήκει και ελέγχει. Ούτε αυτό το ξέρουν;».

Στο χορό μπήκε και η Ελληνοφρένεια (σιγά μην έχανε και αυτή) μιλώντας για έναν νεοεκλεγέντα θλιβερό κλόουν βουλευτή: «Επειδή η φαιδρότητα νεοεκλεγέντα θλιβερού κλόουν βουλευτή είναι γνωστή και ανίκητη, για σένα @LubenMag ερχόμαστε μάρτυρες σε όποιο δικαστήριο σε σύρει η ματαιοδοξία κάθε άδειου τενεκέ που το μόνο που κάνει είναι θόρυβο με το εγώ του».

Ο Μπογδάνος απάντησε και σε αυτό: «Ο ορισμός του θρασιμιού. Ούτε όνομα δε βάζουν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι κομμουνιστές - άσχετο που κάνανε καριέρα ως υπάλληλοι όποιου μεγαλοκαπιτάλα τους πάρει στη δούλεψή του. Από τον Αλαφούζο στο Μαρινάκη και μέσω Χατζηνικολάου, μια συμπαράσταση στο λούμπεν δρόμος».

Περιμένουμε τη συνέχεια, έχουμε πάρει ποπ κορν και καθόμαστε αναπαυτικά να απολαύσουμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να διεκδικεί το δίκιο του.