Media News εν τάχει (04/09)

Media News εν τάχει (04/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αγωνιστική δράση και από την Εθνική ποδοσφαίρου, αυτή τη βδομάδα.

04 Σεπτεμβρίου 2019

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξιδεύει στην Φινλανδία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Το ματς θα μεταδώσει ζωντανά το Open, αύριο στις 21.45, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και ρεπορτάζ από τον Γρηγόρη Ατρείδη. Νωρίτερα στις 21.00, η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης φιλοξενούν στο pre game show τον προπονητή του Ατρομήτου, Γιάννη Αναστασίου.

-------------------------

Παραμένοντας στο κανάλι της Παιανίας, νέο μέλος της δημοσιογραφικής του ομάδας είναι η Ντόρα Κουτροκόη. Γνωστή ως επί το πλείστον για την συνεργασία της με την εκπομή του Γιώργου Παπαδάκη, έχει περάσει κι άπο άλλους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και από τη δημόσια τηλεόραση.

-------------------------

Όπως έγραψε και τις προηγούμενες μέρες η στήλη, αυτή την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις», μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κι όχι μόνο, όπως φαίνεται, καθώς την ίδια ώρα και μέρα οι ιθύνοντες της σειράς διοργανώνουν ανοιχτή προβολή του πρώτου επεισοδίου της στην πλατεία Δημαρχείου της Κέρκυρας, εκεί που διαδραματίζεται μέρος της πλοκής.

-------------------------

Με νέες, δικές του παραγωγές, ξεκινά τη νέα σεζόν στο Cosmote History. Στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου ξεχωρίζουν η δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», το Σάββατο 28/9 στις 9 το βράδυ, και η σειρά «Να μαθαίνω γράμματα» για την ιστορία της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, απόψε στις 9 το βράδυ. Στις 23 Σεπτεμβρίου επιστρέφει και η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο.

-------------------------

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται και το Μακεδονία TV, με 4 νέες σειρές. Από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έρχονται στο πρόγραμμα του καναλιού οι ξένες σειρές Devious Maids (καθημερινά στις 19.00), Chicago PD (καθημερινά στις 23.00) αλλά και δύο... λατινοαμερικάνικες. Το Santa Diabla (καθημερινά στις 15.00) και το La Patrona (καθημερινά στις 17.00). Ευτυχισμένο το 1999...