Ο μύθος στην Αθήνα

Ο μύθος στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Andrea Bocelli, στο Ηρώδειο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Μην ψάχνετε για εισιτήρια…

08 Σεπτεμβρίου 2019

Κάποτε η Celine Dion είχε σχολιάσει για τη φωνή του: «Αν ο Θεός τραγουδούσε, η φωνή του θα ήταν σαν του Andrea Bocelli». Ένας από τους πιο αγαπημένους τενόρους του κόσμου που κατάφερε να φέρει την κλασική μουσική στην κορυφή των διεθνών charts, μουσικός, συνθέτης και παραγωγός, ο Andrea Bocelli (Αντρέα Μποτσέλι), έρχεται στην Αθήνα.

Η ανταπόκριση του κόσμου με το που ανακοινώθηκε η συναυλία, ήταν άμεση και δίχως προηγούμενο. Και αυτό διότι μέσα σε 48 ώρες η συναυλία ήταν sold out και οι τιμές των εισιτηρίων αρκετά τσουχτερές.

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα αποτελείται από κομμάτια του κλασικού-συμφωνικού ρεπερτορίου σε συνδυασμό με αγαπημένες άριες όπερας και οπερέτας που θα συνυπάρξουν με Ιταλικές καντσονέτες αλλά και σύγχρονα pop ακούσματα.

Τον Andrea Bocelli θα συνοδεύουν η χορωδία και η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την οποία θα διευθύνει ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μαέστρους, ο Marcello Rota. Έλληνας guest star ο Βασίλης Λέκκας.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) (www.if-gr.org), το οποίο ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη με στόχο την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό σε συνεργασία με διεθνείς προσωπικότητες των τεχνών και των επιστημών.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν μεταξύ άλλων, στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της Ελληνική Επικράτειας καθώς και νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Αν πάντως ενδιαφέρεστε για εισιτήρια ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ: