Media News εν τάχει (09/09)

Media News εν τάχει (09/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέες παραγωγές σε επίπεδο μυθοπλασίας και ριάλιτι σε όλα σχεδόν τα κανάλια.

09 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές το τηλεβαρόμετρο της Nielsen από τις 02/09 εως τις 08/09, με εξαίρεση την αύξηση της διαφοράς του πρώτου ΣΚΑΪ από τον δεύτερο, και την πολύ μεγάλη άνοδο της ΕΡΤ Sports, λόγω Μουντομπάσκετ.
1) ΣΚΑΪ: 14,2% +0,3%
2) ΑΝΤ1: 12,8% -0,5%
3) ALPHA: 12,5% -0,2%
4) STAR: 11% +0,1%
5) OPEN: 7,3% -0,1%
6) EPT SPORTS: 6,9% +3,3%
7) EPT1: 4,7% -0,8%
8) EPT2: 2,4% +0,3%
9) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: 2,3% -0,1%
10) EPT3: 1,4% 0%

-------------------------

Δύο τραγουδιστές, ένας ράπερ κι ένας στιχουργός-διευθυντής ραδιοσταθμού θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του «The Final Four» του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Κουινέλη (a.k.a. Stavento) και τον Νίκο Μωραϊτη (Μέντα 88). Στην παρουσίαση του νέου μουσικού talent show θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

-------------------------

Ανακοινώθηκε το «cast» της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Αστέρια στην Άμμο», σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαϊδη. Εκεί θα παίξουν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Φώτης Κάραλης, Λυδία Σγουράκη κ.ά.

-------------------------

Στον αέρα το τρέιλερ της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι», που θα προβάλλεται από το Open. Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, και παίζουν οι Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης, Χαρά – Μάτα Γιαννάτου, Τατιάνα Παπαμόσχου, Δημήτρης Δρόσος, Σωτήρης Χατζάκης, Στέφανος Κυριακίδης και άλλοι.

-------------------------

Για την πρώτη του πλήρη σεζόν στον Λάμψη 92.3 επιστρέφει το «Mak Attack», με τον Μάκη Πουνέντη -στη δεύτερη «θητεία» του στη συχνότητα, από το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν- και την Καίτη Φαρμάκη. Βασικά συστατικά του πρωινού 7-10 του ραδιοσταθμού θα είναι τα... ανέκδοτα του Μάκη Πουνέντη, τα ζώδια της Καίτης Φαρμάκη, οι νέοι διαγωνισμοί για τους ακροατές και ο σχολιασμός της επικαιρότητας με χιούμορ.