Απάντηση από την «Δ.Ε.Ρ.Α.» στην επιστολή της «Αθήνα 9.84 SOS»

Απάντηση από την «Δ.Ε.Ρ.Α.» στην επιστολή της «Αθήνα 9.84 SOS»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η δημοτική επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων «Δ.Ε.Ρ.Α.» λειτουργεί τον «Αθήνα 9,84».

09 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα αναρτήσατε δημοσίευμα, με τίτλο «Στα αζήτητα ο Αθήνα 9,84». Στο δημοσίευμα αυτό περιέχεται πληθώρα συκοφαντικών ισχυρισμών, οι οποίοι προκαλούν δυσφήμιση στο νομικό πρόσωπο της Δ.Ε.Ρ.Α. Περιέχονται επίσης αναφορές σε κατονομαζόμενα φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο κ. Δήμαρχος Αθηναίων.

Για τους λόγους αυτούς και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος της Δ.Ε.Ρ.Α., σας καλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα, με απαντητικό e-mail ή με οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, τα στοιχεία ταυτότητας των φυσικών προσώπων, τα οποία υπογράφουν το δημοσίευμα ως «Ομάδα ΑΘΗΝΑ 9,84 SOS», προκειμένου να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες προστασίας των εννόμων συμφερόντων της Δ.Ε.Ρ.Α. και των θιγόμενων φυσικών προσώπων. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να προκύψει ευθύνη σας από την ενδεχόμενη ματαίωση της δίωξης των υπευθύνων ή από τη φιλοξενία του συκοφαντικού δημοσιεύματος.

Τέλος, επειδή τα αναφερόμενα στο πιο πάνω δημοσίευμα, σε σχέση με τις συνθήκες που υποτίθεται ότι επικρατούν στη Δ.Ε.Ρ.Α., είναι παντελώς ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά, σας καλούμε να αναρτήσετε άμεσα την παρούσα, που επέχει και θέση γενικής άρνησης και διάψευσης των διαλαμβανόμενων στο δημοσίευμα, με τρόπο κατάλληλο, ώστε να προκύπτει δυνατότητα ανάγνωσής της μαζί με το συκοφαντικό δημοσίευμα.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Ρ.Α.
Δήμητρα Σιδερή

_______________________________

Απάντηση e-tetRadio

Εχουμε ζητήσει από εκείνους που μας έγραψαν την επιστολή να στείλουν, αν θέλουν, τα ονόματα που υπογράφουν την κίνηση και να δημοσιευτούν (αν φυσικά το επιθυυμούν) - όχι μόνο το όνομα του αποστολέα που αφορά εμάς αποκλειστικά όπως καταλαβαίνετε. Τους εξηγήσαμε πως μέχρι να το κάνουν δεν μπορούμε παρά να αφήσουμε αδημοσίευτη την επιστολή διαμαρτυρίας τους. Το ίδιο ακριβώς απαντήσαμε νωρίτερα και στην Δ.Ε.Ρ.Α.

Δεν θεωρήσαμε πάντως πως είναι συκοφαντική (η επιστολή) μια και δεν αναφέρεται σε πρόσωπα αλλά μόνο σε ένα ραδιόφωνο συνολικά και μάλιστα Δημοτικό. Ραδιόφωνο που λειτουργεί, με άλλα λόγια, με χρήματα των δημοτών. Και ανφέρεται σε έναν τρόπο λειτουργίας.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Ρ.Α. Δήμητρα Σιδερή δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες απειλές... Ό,τι συμβαίνει εκεί μας αφορά και όχι μόνο από δημοσιογραφικής απόψεως.