Media News εν τάχει (13/09)

Media News εν τάχει (13/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» στον ΣΚΑΪ; Πόσιμπολ...

13 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα ακόμα πρόγραμμα που γνώρισε «δόξες» στην συχνότητα του Mega, με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα τότε, έρχεται στο κανάλι του Φαλήρου. Αυτή τη φορά θα το παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος -γνωστός, ραδιοφωνικά, για τη «θητεία» του στον Love 97.5- ταυτόχρονα, τόσο στην Ελλάδα για τον ΣΚΑΪ όσο και στην Κύπρο για το ΡΙΚ. Για πρώτη φορά, μάλιστα, στην ιστορία του τηλεπαιχνιδιού. Από το Σάββατο 21/9 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18.40.

-------------------------

Στην ίδια συχνότητα αλλά δύο μέρες αργότερα, έρχεται και ο Νίκος Μουτσινάς, η φετινή «μεταγραφή αεροδρομίου» του ΣΚΑΪ με βάση τα νούμερα που έκανε πέρσι στο Open. Από τη Δευτέρα 23/09 και κάθε μέρα 3 με 5 το απόγευμα το «Καλό Μεσημεράκι», όπως λέγεται πλέον το «Για την Παρέα», θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική του στέγη.

-------------------------

Πρώτο τερμάτισε χθες το «X Factor» στην ζώνη μετάδοσής του. Στη δεύτερη μέρα προβολής του από το Open σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 17,4% στο δυναμικό κοινό από 18 εως 54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 22,4%. Πολύ θετική εξέλιξη για το talent show, το οποίο σημείωσε νούμερα διπλάσια από τον μέσο όρο του καναλιού (7 με 8%).

-------------------------

Σε νέα ώρα και με νέα... «αποκλειστική» συνέντευξη το «Open Sport». Αποκλειστική λέει το κανάλι βέβαια, αν κι έχει δώσει κάμποσες συνεντεύξεις και αλλού. Αυτό το Σάββατο στις 13.30 στην αθλητική εκπομπή του Open με τον Μανώλη Σφακάκη μιλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αφορμή την παρουσία του στην Ελλάδα για το Davis Cup στο Τατόι. 

-------------------------

Επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο Star το «Shopping Star». Το ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι μόδας έρχεται με νέα επεισόδια από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 15.50. Οι βασικοί συντελεστές της εκπομπής παραμένουν ως είχαν, με παρουσιάστρια και «ειδικό μόδας» τη Βίκυ Καγιά, και στα σχόλια-ατάκες ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος (Sfera 102.2).

-------------------------

Η ΕΡΤ2, τιμώντας τη μνήμη του Νάνου Βαλαωρίτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, θα παίξει σε επανάληψη το επεισόδιο της εκπομπής «Art Week», όπου μιλούν στη Λένα Αρώνη τόσο ο μεγάλος ποιητής και συγγραφέας όσο ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης. Την ερχόμενη Κυριακή στις 6 το απόγευμα.