Media News εν τάχει (16/09)

Media News εν τάχει (16/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη, επιστρέφει.

16 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή τη φορά όμως μέσα από το Open. Η πολυσυζητημένη αθλητική εκπομπή αποκαλύψεων, που έχει περάσει από κανάλια όπως ο ΣΚΑΪ, το Blue Sky, το Tempo κ.ά., θα προβάλλεται στη συχνότητα από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23.30. Ο πρώτος καλεσμένος της «Δίκης στο Open» θα είναι ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

-------------------------

Με νέους κύκλους δημοφιλών σειρών και νέες παραγωγές ξεκινά η σεζόν στο Cosmote Series HD. Η συνέχεια των «Mr. Robot», «My Brilliant Friend» και «The Young Pope», η νέα σειρά «Catherine The Great» με την Έλεν Μίρεν και η εκπομπή «Βραδινές Ιστορίες» του Λάμπρου Φισφή, έρχονται στο πρόγραμμα του καναλιού.

-------------------------

Ένα «παιδί» της 24 Media, ο Ηλίας Αναστασιάδης, μετά την διεύθυνση σύνταξης του νέου Contra.gr αναλαμβάνει το ίδιο πόστο και στο ανδρικό Oneman.gr, με στόχο τη δημιουργία κοινής φιλοσοφίας και για τα δύο site. Κατά το παρελθόν είχε περάσει και από τα μικρόφωνα του (τότε) Ραδιοφώνου 24/7 88.6, κάνοντας εκπομπές τα Σαββατοκύριακα.

-------------------------

Σε επένδυση στα ψηφιακά μέσα και «δραστηριότητες που θα εκπλήξουν πολύ θετικά τις αγορές» θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα ο όμιλος ΑΝΤ1, όπως είπε στο συνέδριο της European Media Alliance που έγινε στις Σπέτσες, ο Θοδωρής Κυριακού. Η ΕΜΑ απαρτίζεται από μεγάλους μιντιακούς ομίλους της Ευρώπης όπως ο Antenna Group, η ProsiebenSat.1 (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το Channel 4 (Ηνωμένο Βασίλειο), το TF1 (Γαλλία), η Mediaset (Ιταλία) κ.ά.

-------------------------

Ο 105.5 Στο Κόκκινο τιμά τη μνήμη του Τάκη Σπυριδάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή στα 61 του χρόνια. Την Τετάρτη στις 10 το βράδυ και για δύο ώρες, θα μεταδόσει μια παλιότερη εκπομπή που είχε κάνει ο σπουδαίος ηθοποιός στον ραδιοσταθμό, τον Δεκέμβριο του 2014, επιλέγοντας αγαπημένες του μουσικές.

-------------------------

Ο επίσημος συνεργάτης του BBC World Service στα ερτζιανά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έγινε ο Real FM. Καθημερινά, τόσο από τους 97.8 όσο και από τους 107.1 των FM, μεταδίδεται ήδη η εκπομπή «Newshour» στις 11 το βράδυ με τον Πάνο Πολυζωίδη, με παρουσίαση και ανάλυση της διεθνούς επικαιρότητας. Τις ίδιες μέρες θα ακούγονται δελτία διεθνών και οικονομικών ειδήσεων, κι ένα ένθετο για την αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο, ενώ τα Σάββατα θα μεταδίδεται η μουσική εκπομπή «Top of the Pops».