Media News εν τάχει (18/09)

Media News εν τάχει (18/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα πιο «δυνατά» χαρτιά του Alpha, επιστρέφει για τη νέα σεζόν.

18 Σεπτεμβρίου 2019

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στο τέλος του μήνα και αργότερα από τις υπόλοιπες εκπομπές του ανταγωνισμού, επανέρχεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Ιδού το... γεμάτο καρδιές τρέιλερ της:

-------------------------

Γεγονός και η επιστροφή της «Πολυκατοικίας» του Mega, αυτή τη φορά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η καθημερινότητα των παλιών (Παύλος Χαϊκάλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Πουρσανίδης) και των νέων «ενοίκων» (Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Χριστίνα Τσάφου, Γεράσιμος Γεννατάς, Ερρίκος Λίτσης κ.ά.) θα προβάλλεται από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 11 το βράδυ.

-------------------------

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, η οποία θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Open.

-------------------------

Η ΕΡΤ2 θα παίξει σε επανάληψη, το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, το αφιέρωμα της εκπομπής «Η ζωή είναι στιγμές» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε προ ημερών από τη ζωή. Στην εκπομπή του Ανδρέα Ροδίτη φιλοξενήθηκαν, επίσης, ο αείμνηστος Μάνος Ελευθερίου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Δήμητρα Παπίου, οι Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς και τα Κίτρινα Ποδήλατα.