Χαίρεται ο ΣΚΑΪ για τα Εξάρχεια, χαίρονται και οι έμποροι ναρκωτικών

Χαίρεται ο ΣΚΑΪ για τα Εξάρχεια, χαίρονται και οι έμποροι ναρκωτικών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ευτυχισμένα τα καθεστωτικά ΜΜΕ που απομακρύνθηκε το κοντέινερ από την πλατεία Εξαρχείων.

20 Σεπτεμβρίου 2019

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

«Επιχείρηση για την απομάκρυνση του κοντέινερ που είχαν τοποθετήσει από το 2017 αντεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από τον δήμο Αθηναίων με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων» γράφει το Πρώτο Θέμα. Αφήστε δε τον ΣΚΑΪ που πανηγυρίζει από το πρωί.

«Να γίνουν τα Εξάρχεια όπως ήταν παλιά, έλεγε από τις 7 αχάραγα καλεσμένη στον ΣΚΑΪ (που ήταν μακιγιαρισμένη σαν νύφη), αλλά έχει να πατήσει στην περιοχή από τον 19ο αιώνα» γράφει ο Γιώργος Κτενάς (δική του η φωτογραφία, παρακάτω). Και συνεχίζει: «Από την άλλη ο Βάσσος Γεώργας ενημερώνει ότι, ως σταθερά έγκυρος αυτόπτης μάρτυρας στην πλατεία, τρεις ναρκέμποροι έκαναν κούνιες και έπιναν φραπεδάκι στα 15 μέτρα μέχρι να φύγουν οι μπάτσοι και να πιάσουν δουλειά. Για να έχουμε την πραγματική εικόνα του τι γίνεται».

Να τι γράφει ο Βάσσος: «Πουρνό πουρνό σαν τους κλέφτες στη σκοτεινιά ομάδες ΜΑΤ στην πλατεία Εξαρχείων και συνεργείο που ξηλώνει το κοντέινερ της Κίνησης για την επανακατάλειψη της πλατείας - απέναντι στις ερειπωμένες σαράβαλες κούνιες τρεις ναρκέμποροι πίνουν το φραπεδάκι τους και κάνουν χάζι την επέλαση της νομιμότητας...».

Ξέρει τι λέει και ο Γιάννης Καφάτος: «Παιδιά, το κοντέινερ οκ, το πήρατε, τους πρεζέμπορους; Αυτή η μαφία θέλει γερανό για να φύγει από την Πλατεία Εξαρχείων; Η Πλατεία ανήκει σε όλους μας! κυρίως στους κατοίκους της και σίγουρα όχι στην πρέζα!».

Σήμερα είχαμε επιχείρηση Εξάρχεια, χθες το μενού για τους νοικοκυραίους είχε άλλη κατάληψη, στην Αχαρνών. Αδειασαν το κτίριο από τους πρόσφυγες και μετά το έκτισαν! Ωραία το γράφει η Μαργαρίτα Συγγενιώτου για τους οπαδούς της μεσαίας τάξης: «Μεσαιοταξιτης είναι αυτός που προτιμά τα παράθυρα χτισμένα με τούβλα αντί να βλέπουν μέσα από αυτά τον κόσμο μάτια παιδικά, επειδή δεν είναι ελληνάκια, αλλά προσφυγόπουλα. Μάτια που μέχρι χτες έβλεπαν τον πόλεμο».

Και βάζει τη φωτογραφία που βλέπετε από τον Πέτρο Κατσάκο, προσθέτοντας πολύ σωστά το εξής: «Η φωτό απεικονίζει την επιστροφή στην κανονικότητα του κτηρίου που φιλοξενούσε οικογένειες προσφύγων στην πλατεία Βάθη. Ευγενική προσφορά του δημοφιλέστερου υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη».