Media News εν τάχει (20/09)

Media News εν τάχει (20/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρεμιέρες σειρών κι εκπομπών, αλλά και ντέρμπι «αιωνίων».

20 Σεπτεμβρίου 2019

Όχι μια αλλά δύο κορυφαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Super League, αυτή την Κυριακή. Εκείνη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (20.30) και του ΠΑΟΚ με τον Άρη (18.30). Την πρώτη αναμέτρηση θα μεταδώσει ζωντανά το NovaSports 1 HD, ξεκινώντας από τις 18.30 και το pre game show, με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα απευθείας από το ΟΑΚΑ.

-------------------------

Την ίδια ημέρα στις 21.50 θα κάνει την πρεμιέρα του το ανανεωμένο «Total Football» στο Open. Μετά την αποχώρηση του Ντέμη Νικολαϊδη από το κανάλι, την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής αναλαμβάνουν ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη, με σχόλια από τους Κριστόφ Βαζέχα, Βασίλη Παπαθεοδώρου, Βασίλη Βέργη και Αλέξη Σπυρόπουλο. Κι έναν καλεσμένο-έκπληξη, για εκείνη τη μέρα.

-------------------------

Την επόμενη μέρα επανέρχεται με νέα επεισόδια στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 η επιτυχημένη κωμική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Πηνελόπη Πλάκα κ.ά. Από αυτή τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45.

-------------------------

Λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 9 το βράδυ, θα βγει στον αέρα μέσα από το Cosmote History HD το πρώτο επεισόδιο της «Μηχανής του Χρόνου» για τη νέα σεζόν. Η εκπομπή του Χρίστου Βασιλόπουλου θα «ταξιδέψει» πίσω στο καλοκαίρι του 1964, όταν χιλιάδες Έλληνες της Κωνσταντινούπολης απελάθηκαν από τις τουρκικές αρχές, έχοντας το δικαίωμα να πάρουν μαζί στη νέα τους πατρίδα 20 μόλις δολάρια και αποσκευές με λίγα προσωπικά αντικείμενα.

-------------------------

Την άλλη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, έρχεται στον Alpha και η νέα οικογενειακή κωμωδία «Σπίτι είναι...», με πρωταγωνιστές τους Εβελίνα Παπούλια, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μπέττυ Μαγγίρα, Θωμαΐδα Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη κ.ά., σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 το βράδυ.

-------------------------

Από τον ΣΚΑΪ και το «Power of Love», στο Open και το «Ένας για Όλους». Ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία κι επίσημα ανήκει στο δυναμικό του νεοσύστατου καναλιού, και θα παρουσιάζει ένα νέο τηλεπαιχνίδι με «παρεϊστικη διάθεση, χιούμορ και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα». Πως ήταν, δηλαδή, το ριάλιτι που παρουσίαζε τα τελευταία δύο χρόνια; Καμία σχέση...