Ιστορικό prog death metal από τον τόπο μας

Ιστορικό prog death metal από τον τόπο μας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με καριέρα 30 χρόνων οι ACID DEATH επιστρέφουν στο Temple το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

22 Σεπτεμβρίου 2019

1989 – 2019...Το όνομα ACID DEATH βρίσκεται εκεί έξω. Δισκογραφώντας, κάνοντας live, δημιουργώντας, σε ένα μουσικό ιδίωμα «μοναχικό», στριφνό, περίεργο...Prog/Tech Death.

Χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως το πιο ανατρεπτικό, αμφιλεγόμενο και «αιρετικό» συγκρότημα Death Metal που υπήρξε στην ελληνική σκηνή μέχρι το 2001. Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν όταν η λέξη «δισκογραφία» ακουγόταν πολύ νέα στο ελληνικό underground. Λάβανε πολλές ενθουσιώδεις κριτικές από τον παγκόσμιο Τύπο αλλά και πλήθος βέλη ειδικά στη δική τους πατρίδα ...

Ο ACID DEATH, είναι ένα από τα παλαιότερα ελληνικά συγκροτήματα που δραστηριοποιήθηκαν 12 χρόνια, από το 1989 έως το 2001, και ξεκίνησαν από το κλασικό Thrash Metal και κατέληξαν να είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι (για πολλούς σε ευρωπαϊκό επίπεδο) του Progressive Death Metal μέχρι την πρώτη περίοδο ύπαρξής τους.

Η «Ολική Επαναφορά» του 2011, σχεδόν 10 χρόνια μετά τη διάλυση του, βρήκε τους ACID DEATH με ανανεωμένη σύνθεση, ατελείωτη έμπνευση και πάνω απ 'όλα διάθεση για πολλή σκληρή δουλειά.

Doors Open: 20.00