Media News εν τάχει (23/09)

Media News εν τάχει (23/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε κλίμα... πανηγυρικό.

23 Σεπτεμβρίου 2019

«Σαμπάνιες» ανοίγουν στη Nova, λόγω της διάκρισης πολλών από τις σειρές που προβάλλει. Στα 71α Emmy που έλαβαν χώρα πριν λίγες ώρες, βραβεύτηκαν το «Game of Thrones», παρά τις αρνητικές κριτικές που είχε συγκεντρώσει ο τελευταίος κύκλος του, το «Chernobyl», το «Barry», το «The Handmaid’s Tale», το «Succession» και το «Α Very English Scandal», παραγωγές που παίζουν στα κανάλια NovaCinema.

-------------------------

Σε παρόμοιο μοτίβο και η Cosmote TV, έχοντας στο «παλμαρέ» της πάνω από 40 αθλητικές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρωταθλήματα και τουρνουά όπως το Champions League, το Europa League, η Premier League, η Bundesliga, η La Liga, το ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ από την Basket League, τα ATP Series, η Formula 1 (μαζί με την ΕΡΤ), το Moto GP κ.ά., μεταδίδονται από τα κανάλια Cosmote Sport.

-------------------------

Ο «πατέρας της ψυχανάλυσης» στο αρχείο της ΕΡΤ. Με αφορμή τα 80 χρόνια από τον θάνατο του Ζίγκμουντ Φρόιντ, στο ert.gr είναι ήδη διαθέσιμο το επεισόδιο της σειράς «Παρασκήνιο» με τίτλο «Ψυχανάλυση και Ελλάδα, ο Φρόιντ και η αρχαία ελληνική σκέψη», παραγωγής 1990. Στην κάμερα της εκπομπής μιλά η ψυχολόγος και ψυχαναλύτρια, Άννα Ποταμιάνου.

-------------------------

Ο Σταύρος Μπένος στην Φωνή της Ελλάδας. Ο πρόεδρος του σωματείου «Διάζωμα», με αφορμή την 12η γενική συνέλευσή του που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο, είναι προσκεκλημένος της εκπομπής «Hellas Plus» του Παναγιώτη Τσολιά, αυτή την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).