Media News εν τάχει (27/09)

Media News εν τάχει (27/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλο το ενδιαφέρον καναλιών και ραδιοσταθμών για το Κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ​ με τον ΠΑΟΚ.

27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σπορ FM 94.6 θα μπει στο κλίμα της αναμέτρησης από το πρωί, με όλες τις εκπομπές πριν και μετά τον αγώνα να αφιερώνουν την θεματολογία τους στο ματς των «δικεφάλων». Στις 10.00 ο Τάσος Τσάταλης και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στήνουν το δικό τους «pre game», ενώ στις 7.30 το απόγευμα ο Κώστας Μιαούλης θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να περιγράψει τον αγώνα, για λογαριασμό του αθλητικού ραδιοσταθμού.

-------------------------

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, στις 21.50, το «Total Football» με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Πάνο Βόγλη μετατρέπεται σε ένα «post game show» του ντέρμπι, στο πρώτο του μέρος. Στον σχολιασμό και την ανάλυση του παιχνιδιού οι Κριστόφ Βαζέχα, Τάσος Μητρόπουλος, Βασίλης Παπαθεοδώρου, Βασίλης Βέργης, Τάσος Κάκος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Κώστας Βασιλόπουλος, Σταύρος Κόλκας και ένας καλεσμένος-έκπληξη από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ.

-------------------------

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στην ΕΡΤ. Από σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, μέχρι και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η ΕΡΤ Sports και η ΕΡΑ Σπορ θα μεταδίδουν ζωντανά από τη Ντόχα του Κατάρ τις προσπάθειες της Κατερίνας Στεφανίδη, της Νικόλ Κυριακοπούλου, του Μίλτου Τεντόγλου, του Κώστα Φιλιππίδη, του Εμμανουήλ Καραλή και των υπολοίπων αθλητών από όλο τον κόσμο. Για την ΕΡΤ Sports θα περιγράψουν οι Νίκος Τσώνης, Περικλής Μακρής και Γρηγόρης Τάτσης, και για την ΕΡΑ Σπορ ο Μάκης Τσίλκος.

-------------------------

Το ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ «Πρώτη νιότη στην κατοχική Αθήνα» θα μεταδώσει το Πρώτο Πρόγραμμα. Αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, η νέα παραγωγή της εκπομπής «Αφύλαχτη Διάβαση» του Θωμά Σίδερη είναι αφιερωμένη στην αντίσταση των νέων στην κατοχική Αθήνα του 1942-1943. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε δύο νέους που θανατώθηκαν στα τέλη του 1942 και σε μαρτυρίες μελών της ΠΕΑΝ, για την ανατίναξη της ΕΣΠΟ.