Τα ΝΕΑ ως βήμα της Alter Ego

Τα ΝΕΑ ως βήμα της Alter Ego
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναμενόμενο: η εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εταιρίας του.

29 Σεπτεμβρίου 2019

Και ίσως να μη χρειάζονται καν οι δημοσιογράφοι αφού κάλλιστα μπορεί να μπει ένα ανυπόγραφο κείμενο και να λυθεί το ζήτημα. Στην επερώτηση λοιπόν 30 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με την εξαγορά της εταιρείας Forthnet από την εταιρεία Alter Ego και τη συγκέντρωση του ελέγχου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» απαντούν κατευθείαν τα ΝΕΑ. Αφορμή για την επερώτηση στάθηκε, υπενθυμίζουμε, το γεγονός ότι η Alter Ego ετοιμάζεται να αγοράσει και τη Nova.

Απαντούν τα ΝΕΑ του Σαββάτου λοιπόν με το παρακάτω ανυπόγραφο «ρεπορτάζ» (φωτογραφία) που μιλάει για «θεσμικά παιχνίδια και με τα τηλεοπτικά» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εξηγεί μάλιστα το... ρεπορτάζ πόσο καλό θα κάνει στη Nova αν την πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σημειώνοντας επίσης πως δεν υπάρχει καμία υπερσυγκέντρωση ΜΜΕ στα χέρια του επιχειρηματία. Κοροϊδευόμαστε, εντάξει.

Θα μου πείτε εδώ τα ΝΕΑ έβαλαν σε 5-6 σελίδες όλη τη συνέντευξη Μαρινάκη στον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, σιγά να μην προβληματίστηκαν με τη δημοσιογραφική τους συνείδηση για μία ταπεινή σελίδα υπέρ των συμφερόντων του αφεντικού.