Media News εν τάχει (01/10)

Media News εν τάχει (01/10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρεμιέρες και «πανηγυρισμοί» (και) στον Alpha.

01 Οκτωβρίου 2019

Παρέμεινε στην κορυφή και τη νέα σεζόν η πρωινή σαββατοκυριακάτικη εκπομπή του Νίκου Μάνεση. Καθ' όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν πρώτο τόσο στο σύνολο με μέσο όρο 21,9% και διαφορά 6,3 μονάδων από το δεύτερο κανάλι, όσο και στο «δυναμικό κοινό» 18-54 με 23,4% και διαφορά 13 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

-------------------------

Παραμένοντας στον Alpha, το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου επιστρέφει ο «Οδηγός καλής ζωής», η εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη που είναι αφιερωμένη σε θέματα υγείας. Με νέες ενότητες και νέες ημέρες προβολής, κάθε Σάββατο και Κυριακή πλέον στις 9 το πρωί. Ποδαρικό στην εκπομπή ως καλεσμένος θα κάνει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

-------------------------

Μια ακόμα σειρά ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρεμιέρα της στο Cosmote History HD. Μέσα από 13 επεισόδια, όλα σε παραγωγή της Cosmote TV, ο «Κώδικας της τέχνης» αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία 75 εμβληματικών ελληνικών έργων γλυπτικής, ζωγραφικής, αγγειογραφίας και χρυσοχοΐας, κάθε Παρασκευή βράδυ σε πρώτη προβολή και κάθε Δευτέρα απόγευμα σε επανάληψη.

-------------------------

Συμφωνία μεταξύ της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοσταθμών Αττικής και της «Αυτοδιαχείρισης», για το 2018, το 2019 και το 2020, για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών που διαχειρίζεται η εταιρεία. «Στόχος και άξονας της συνεργασίας είναι η διασφάλιση του συμφέροντος των δημιουργών και δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων και των χρηστών μουσικών έργων», επισημαίνουν από την «Αυτοδιαχείριση».

-------------------------

Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.ΡΑ.Π., που λειτουργεί το Κανάλι 1 90.4, έδωσε χθες ο Αλέξανδρος Τζεφεράκος. Μεταξύ άλλων δήλωσε, στην εκπομπή του Νίκου Παπαϊωάννου και του Σπύρου Μιχαλόπουλου, πως «το δικό μου στοίχημα είναι οι Πειραιώτες μέσα από τις σύγχρονες λειτουργίες να μπαίνουν στο Κανάλι Ένα. Θέλουμε σημαντικό μερίδιο στην πίτα των Μέσων Ενημέρωσης. Ο Πειραιάς και το Κανάλι Ένα έχει λύσει όλα τα οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος. Ας επεκτείνουμε τη δράση μας μέσα από τους ανθρώπους του σταθμού που είναι παραγωγικοί και κάνουν αγώνα».