Επέστρεψε στους 103.7 το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου της Πάτρας

Επέστρεψε στους 103.7 το ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου της Πάτρας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγους μόνο μήνες κράτησε τελικά η απουσία του UP FM από τα ερτζιανά.

03 Οκτωβρίου 2019

Τον περασμένο Ιούνιο οι φοιτητές και η διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών σταμάτησαν την συνεργασία τους με τον Ημέρα FM 90.4, ο οποίος φιλοξενούσε τις εκπομπές του UP FM στη συχνότητά του τα τελευταία 5 χρόνια. Τότε είχαν δηλώσει πως «η νέα ραδιοφωνική χρονιά θα μας βρει και πάλι στις επάλξεις των ερτζιανών».

Τελικά κράτησαν την υπόσχεσή τους και από την περασμένη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, τρεις μήνες μετά, το πανεπιστημιακό ραδιόφωνο βρίσκεται και πάλι στα ερτζιανά, μέσα από τους 103.7. Η εν λόγω συχνότητα είχε φιλοξενήσει και στο παρελθόν τον UP FM, όταν εκείνη λεγόταν «Δυτικός FM» την σεζόν 2013-2014, μετά το «μαύρο» στην ΕΡΑ Πάτρας στην οποία είχε παρουσία ως ένθετο.

Ο ραδιοσταθμός στους 103.7 χρησιμοποιούνταν τα τελευταία χρόνια από ομίλους ΜΜΕ της πόλης που είχαν κι άλλα ραδιόφωνα στην κατοχή τους, παίζοντας (όλες τις φορές) λαϊκό πρόγραμμα, χωρίς εκπομπές. Πλέον ξαναζωντάνεψε με τις εκπομπές των παιδιών του UP FM, που κάνουν πολύ καλή δουλειά, και μουσικές που σπάνια παίζουν στους άλλους εμπορικούς σταθμούς.