Media News εν τάχει (03/10)

Media News εν τάχει (03/10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ακόμα «μεταγραφή» για την 24 Media.

03 Οκτωβρίου 2019

Ο λόγος για τον Μάκη Παπασημακόπουλο, ο οποίος μέχρι και την περασμένη σεζόν έκανε εκπομπές στον ΣΚΑΪ 100.3 μαζί με τον Κώστα Βαϊμάκη. Έχοντας ήδη τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή «Στο Πλεχτό» της Cosmote TV, θα συνεργάζεται με τα ραδιόφωνα της 24 Media, το Sport24 103.3 και τον 88.6, και τα site του ομίλου με projects που θα ανακοινωθούν σύντομα.

-------------------------

Μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του ΣΚΑΪ, αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, έρχεται για 16η σεζόν. Το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου έπιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21.00. Η αυλαία της εκπομπής θα ανοίξει με ένα αφιέρωμα στα 55 χρόνια καριέρας του Χρήστου Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι.

-------------------------

Νέα σεζόν και στα κανάλια Fox και Fox Life. Κορυφαίες σειρές όπως το «Walking Dead» (πρεμιέρα 07/10, 22.40, Fox), το «Grey's Anatomy» (πρεμιέρα 02/10, 21.00, Fox Life), το «9-1-1» (πρεμιέρα 03/10, 21.50, Fox) και το «How To Get Away With Murder» (πρεμιέρα 07/10, 21.00, Fox Life) έρχονται ή έχουν ήδη ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με νέα επεισόδια, ενώ τον επόμενο μήνα ξεκινούν το «War Of The Worlds» και το «This is Us» στο Fox και το Fox Life αντίστοιχα.

-------------------------

Με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην οποία εμπλέκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας Ραούλ Μπράβο, θα ασχοληθεί την ερχόμενη Δευτέρα η «Δίκη στο Open». Στις 11.30 το βράδυ η εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη φέρνει στο φως αναφορές σχετικές με το σκάνδαλο, ενδείξεις των αρχών για σύνδεση της υπόθεσης με τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού Γιάννη Μακρή, μια ένορκη μαρτυρική κατάθεση και τις υπόνοιες για τα 8 χειραγωγημένα ελληνικά παιχνίδια.

-------------------------

Παραμένοντας στο Open, πρεμιέρα θα κάνει την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 20.00 το νέο τηλεπαιχνίδι «Ένας για Όλους», που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου. Το βασικό «συστατικό» του είναι οι παρέες και ειδικότερα ο «αρχηγός» τους, που θα κληθεί να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις. Οι υπόλοιποι βλέπουν τις ερωτήσεις και κάθε φορά που πιστεύουν ότι ο αρχηγός τους γνωρίζει την απάντηση, στοιχηματίζουν υπέρ του για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους. Οι ίδιοι θα επιλέγουν και την τελευταία και πιο κρίσιμη ερώτηση του παιχνιδιού.

-------------------------

Με αφορμή την συμπλήρωση 70 ετών από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Νίκου Σκαλκώτα, η ΕΡΤ2 θα προβάλλει διαδοχικά δύο ντοκιμαντέρ για το έργο του, την ερχόμενη Κυριακή. Στις 11.00 θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «Μνήμη Νίκου Σκαλκώτα - 30 χρόνια από το θάνατό του (19/9/1949)», παραγωγής 1979, σε σκηνοθεσία του Μάνου Ευστρατιάδη, και μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Η Επιστροφή του Οδυσσέα», παραγωγής 1997, σε σκηνοθεσία του Κωστή Αλεφάντη.