Media News εν τάχει (07/10)

Media News εν τάχει (07/10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα πρόσωπο που απασχόλησε αρκετά την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, ανοίγει τα χαρτιά του στον ΣΚΑΪ.

07 Οκτωβρίου 2019

Ο λόγος για τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ο οποίος επισκέφθηκε την χώρα μας τις τρεις προηγούμενες ημέρες. Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τη Σία Κοσιώνη στις 19.50, θα προβληθεί η συνέντευξη που έδωσε ο αμερικανός υπουργός στον Αλέξη Παπαχελά, μιλώντας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, την νέα αμυντική συμφωνία των δύο χωρών και τις τουρκικές προκλήσεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

-------------------------

Με την υπόθεση της Novartis θα ασχοληθεί στην πρεμιέρα της η εκπομπή «Αποτύπωμα» του Παύλου Τσίμα, την Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Στην κάμερα του ΣΚΑΪ μιλούν το πρώην στέλεχος της εταιρείας το επίμαχο διάστημα, Κωνσταντίνος Φρουζής, και ένας προστατευόμενος μάρτυρας, ενώ στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκονται ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ (και εμπλεκόμενος, επίσης, στην υπόθεση) Ανδρέας Λοβέρδος.

-------------------------

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι είναι στον Alpha από τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Και το πρώτο ΣΚ του Οκτωβρίου ο Νίκος Μάνεσης τα πρωινά και η Ναταλία Γερμανού τα μεσημέρια σημείωσαν πρωτιές. Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε μέσο όρο 27,1% στο σύνολο και 31,4% στο «δυναμικό κοινό» (σε επιμέρους ανδρικό κοινό άγγιξε το 40%), ενώ το «Καλύτερα δε γίνεται!» είχε 19,9% στο σύνολο και 20% στο «δυναμικό κοινό» (σε επιμέρους γυναικείο κοινό ξεπέρασε το 30%).

-------------------------

Αγωνιστική δράση και αυτή την εβδομάδα για τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Προμηθέα Πατρών σε Euroleague και Eurocup, στα κανάλια NovaSports. Αναλυτικά:

ΤΕΤΑΡΤΗ 09/10
19.30 Προμηθέας Πάτρας - Μονακό (NovaSports 1 HD, ηχητικά στο Novasports.gr)
Περιγραφή: Τάσος Μπαϊρακτάρης
Ρεπορτάζ: Νίκος Βόπης

ΠΕΜΠΤΗ 10/10
21.45 Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (NovaSports 1 HD, ηχητικά στο Novasports.gr)
Περιγραφή: Νικήτας Αυγουλής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10
21.30 Ολυμπιακός - Βαλένθια (NovaSports 2 HD, ηχητικά στο Novasports.gr)
Περιγραφή: Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Σχόλιο: Δημήτρης Καρύδας
Ρεπορτάζ: Σπύρος Δημολίτσας