Media News εν τάχει (08/10)

Media News εν τάχει (08/10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αγρότης μόνος... (ξανα)ψάχνει, αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ.

08 Οκτωβρίου 2019

Το ριάλιτι που είχε εισαγάγει από το εξωτερικό o Alpha πριν περίπου μια δεκαετία, επαναφέρει στην μικρή οθόνη το κανάλι του Φαλήρου. Το δεύτερο μισό της σεζόν, ο ΣΚΑΪ θα προσπαθήσει να βρει το «έτερον ήμισυ» σε επιλεγμένους αγρότες από όλη την Ελλάδα, με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει. Παρουσιάστριά του θα είναι η Ελένη Τσολάκη. ΣΚΑΪ, τρακτέρ, και «Love Is In The Air»...

-------------------------

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρωθυπουργός, θα κάνει ποδαρικό στο «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, το οποίο επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 23.45. «Μια αυτοβιογραφική συνέντευξη-εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα», αναφέρει σχετικά σε tweet του ο παρουσιαστής της εκπομπής.

-------------------------

Με δύο καλεσμένους το αποψινό «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, στις 23.40 στον Alpha. Ο πρώτος είναι ο Μιχάλης Πουλικάκος, ο πιλότος που κρατήθηκε όμηρος από τους Ταλιμπάν για 14 ώρες σε ξενοδοχείο στο Αφγανιστάν, ενώ η δεύτερη είναι η Ασημίνα Ουστάλλι, παίκτρια του πιο πρόσφατου κύκλου του «Master Chef».